2821
2789
عنوان

تبادل نظر

69 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من کلاس یازدهمم ریاضی ، و کلا رشتمو دوست ندارم دلم می خواد برم طراحی لباس بخونم ، اما چون مادرم و خونوادش کلا همگی تحصیلات خوبی دارن اونم تو بهترین دانشگاه های ایران ، من حق ندارم همچین رشته هایی برم ، ظهری گفتم دلم نمی خواد درس بخونم گریه کرد گفت شیرمو حلالت نمی کنم ، واقعا از نفرینش ترسیدم ی وقت منو نگیره ، چیکار کنم?

ترکمنم💚❤️

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران علاقه و استعداد معنا نداره همین خود من دوست داشتم نقاشی بخونم بخاطر حفظ ابروی بابام و حرف فامیل زبان خوندم الانم معلم زبانم اون ذوق و استعداد هنریمم مرد این از نظر من

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران ...

من ک دوستام همه مدرک مربی گریشون گرفتن هم سن منن درامد دارن من ورزشمو بخاطر درس ول کردم 

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران ...

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون رشته

ترکمنم💚❤️

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون ر ...

مادرو پدر اگه با اعمال زور نتیجه نگیرن با اه و نفرین میگیرن دیگه بعد اگه میخوای مهاجرت کنی به نظرم برو همونجا رشته ای که علاقه داری ادامه بده

من ک دوستام همه مدرک مربی گریشون گرفتن هم سن منن درامد دارن من ورزشمو بخاطر درس ول کردم 

می‌دونی درآمد خیلی خوبه ولی بستگی داره چقدر باشه ، کلا اگر سنمون کم باشه به یه میلیونم راضی میشیم ولی واقعا سنمون بره بالا می فهمیم چه کلاهی سرمون رفته

ترکمنم💚❤️

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون ر ...

برا مهاجرت ریاصی بهترینه بخون برا کنکور شریف قبول شی بری هرکجا میخای

مادرو پدر اگه با اعمال زور نتیجه نگیرن با اه و نفرین میگیرن دیگه بعد اگه میخوای مهاجرت کنی به نظرم ب ...

اره جدی کلا درست حرف نمی زنن 😂 ، ولی ممنون از نظراتت

ترکمنم💚❤️

برا مهاجرت ریاصی بهترینه بخون برا کنکور شریف قبول شی بری هرکجا میخای

اره ، ی مشاور بهم گفت تو دانشگاه فردوسی هم قبول شی می تونی بری 

ولی داییم که مهاجرت کرده میگه همونایی که شریفن بزور میرن چه برسه دانشگاه فردوسی ، اما مامانم که دانشگاه فردوسی خونده الان همه ی ، هم دوره ای هاش مهاجرت کردن رفتن ، واقعا موندم حرفه کی رو باور کنم?

ترکمنم💚❤️

2824
2823
2791
2779
2792