2777
2789
عنوان

ترشحات سینه

151 بازدید | 15 پست

سلام خانمان من مجردم تنبلی تخمدان دارم و هورمون هام یخورده ضعیف حالا ۲ ماه از تحت نظر دکتر بودن میگذره دارو هامم تموم شده اما سینه ام ترشح زرد داره فعلا به دکتر دسترسی ندارم کسی تجربه داشته ؟ نگرانم که خطرناک باشه

ممکنه به علت بالا بودن پرولاکتین باشه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودم فکر میکنم هورمون هام بیش از اندازه فعال شده همش ترشح ناخودآگاه میریزه

احتمالا به همون خاطره شما چه علائمی داشتی که متوجه تنبلی تخمدان شدی؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
منم سینه چپم وقتی فشار بدم انداره نیم قطره کمتر ی چیز زرد میاد بیرون گاااهیی اوقات ینی ترشحه؟؟؟  ...

اره خوب ولی خاله ام بچه به دنیا اورد دیدم شیرش اولش زرد حالا عین اون منم اولش زرد تازه خود به خود میریزه

اره خوب ولی خاله ام بچه به دنیا اورد دیدم شیرش اولش زرد حالا عین اون منم اولش زرد تازه خود به خود می ...

مال من اصلا منظم نیس حتی بیشتر ۱۵رزو البته من اضافه وزنمم زیاده واینکه موی زائدم رو صورتم داره 😑ازمایش دادم پرولاکتینم ۱۰واحد بالاتر از نرمال بود

شما که پلی کیستیکی اضافه وزنم داذی؟