2777
2789

پیج کاریم رو پیدا کرده بود ظاهرا همکاران داده بودن . 

امروز ظهر بعد اینکه منو دید رفتم خونه دیدم اومده دایرکتم نوشته بود خودت میدونی خیلی خیلی دوستت داشتم میدونی عشق بهت پاک بود حتی دیدی زنگ زدم برادرت ازت خواستگاری کردم . اما تو رابطه ۱۵ سال پیش رو خراب کردی . برگشت گفت ۱۵ ساله سر کوچه تون رد شدم که فقط حتی شده از دور ببینمت اما ظاهرا خونتون عوض شدم ندیدمت

برگشت گفت از پری روز تا حالا که دیدمت همون حس و حال گذشته رو بهت دارم . و اینو بدون اولین زنی بودی اومدی توی زندگیم اولین کسی بودی که عشق رو باهات تجربه کردم . گفتم تو الان متاهلی دیگه . گفت اره متاهلم اما برای یک مرد اولین عشق فراموش نمیشه نیومدم باهات دوباره دوست شم اومدم بگم خیلی بد کردی ۱۵ سال پیش 

اومدم بگم ۱۵ سال فراموشت نکردم حتی با وجود اینکه رفتی ازدواج ناموفق کردی برگشتی

بعدش آرزوی موفقیت برام کرد

گفت من حتی اگر شده گذرا سالی یکبارم رد شدم از محل کارت به یک دیدار هم قانعم . اسم دخترمو به عشق تو و اول اسم تو که با ال شروع میشه گذاشتم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بنظرم درست نیست این ادامه دادن ها

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره زنش

اینو نگو . زنش ادم فهمیده و با درکیه . شوهرشو خوب میشناسه و کلا زنش همه چیو از قبل شنیده و میدونه.  

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اصلا گیرم صد درصد عشق واقعی  و پاک بوده.ولی با هر منطق و فکری بخوای بهش فکر کنی الان ناپسند و زشته .این اقا متاهله و جواب دادن شما بهش اصلا درست نیست اگر واقعا دنبال راه حلی اینجا من بهت میگم رک بهش بگو هرچی بوده مال گذشته بوده دیگه سراغ منو نگیر

جاری من با سه تا بچه شوهرش هنوز با عشق قدیمیش پیام بازی میکنه میبینم و میشنوم چقد عذاب میکشه هرچقد هم یه زن قوی و فهمیده باشه توان تقسیم کردن محبت همسرشو نداره.به خاطر بچه اش بیخیال شو دیگه هرگز جوابشو نده که خدای اون بچه بدجور تقاص میگیره ازت

اصلا گیرم صد درصد عشق واقعی  و پاک بوده.ولی با هر منطق و فکری بخوای بهش فکر کنی الان ناپسند و ز ...

درسته . دایی خودم عاشق دختری بود عشق اول بود بهش نرسید فکرشو کن الان داییم بچش ۲۱ سالشه . اما هنوز عشق شو فراموش نکرده همیشه توی ذهنشه اون دختر . 

این حس ادمی دست خودش نیست ذاتیه خدادادیه . 

اینو نگو . زنش ادم فهمیده و با درکیه . شوهرشو خوب میشناسه و کلا زنش همه چیو از قبل شنیده و میدونه. & ...

اینکه شوهر دنبال اینو اونه میدونه،خیلی گناه داره میدونه چقد دلش میشکنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)