2777
2789
عنوان

دلم از دنیا پره

331 بازدید | 18 پست

بخاطر مشکل مالی چند روزه با همسرم قهرم کارمون داره به جدایی میکشه همه چیش خوبه ولی بخاطر بی پولی همه چی رو دلم مونده همه چی برام شده حسرت

همین الان فیلم عروسی یکی از دوستامو تو اینستا دیدم ک چقد براش بریزو بپاش کردن خیلی دلم گرفته

دارم دیوونه میشم

میشه چکار کرد ک صبور بود 

چ جوری رو خودم کار کنم ک بتونم بسازم با شرایط

چرا خدا بین بنده هاش فرق گذاشته😔

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوفت بشه اینستا😂😠دنبال کارباش ببین کارکردن وپول دراووردن چقدسخته دیگه خرجم نمیکنی😂

اتفاقا دبیر هستم از طرف خانواده پدریم بد نیستم ولی شوهرم نه خیلی چیزا رو درک نمیکنه 

نمیتونمم جدا بشم 

خیلی حالم بده

۱_ ببین شوهرت اخلاقش پشتکارش چطوره. اگه خوبه شماره ۲ رو بخون. 

۲_ اینستاتو حذف کن. 

۳_ برو دنبال کار. خودتم‌تلاش کن. 

۴_ توکل کن به خدا. و با هم زندگی تونو بسازید. ولی تا وقتی به نقطه قابل قبکلی نرسیدید بچه دار نشید اصلا. 

اگه شوهرت کاری نیست. یا اخلاقش بده یا هر چیز دیگه ای غیر از مشکل مالی ... که دلتو زده برو پیش مشاور . در صورت لزوم تصمیم جدی واسه زندگیت بگیر. 

یه خانم مستقل و قوی 
۱_ ببین شوهرت اخلاقش پشتکارش چطوره. اگه خوبه شماره ۲ رو بخون.  ۲_ اینستاتو حذف کن.  ۳_ ب ...

شوهرم اخلاقش خوبه خیلیم دوسم داره پشتکارشم زیاده 

ولی دل از خانوادش نمیکنه میگم بیا زندگیمونو جدا کنیم بریم راضی نمیشه هردفه یه بهانه میاره

خودم فوق لیسانس دارم دبیر هستم ولی شوهرم تحصلات زیادی نداره خیلی چیزا رو درک نمیکنه منم نمیتونم بگذرم بگم اشکال نداره برا همین خیلی دلم پره الانم ک دیگ داره کارمون ب جدایی میکشه

برای آرامش دلت دعا میکنم ای کاش عدالت و برابری بین همه ی آدما وجود داشت کاش همه پولدار میبودن مشکلات ...

کاش هیچ جوونی حسرت به دل نباشه

بخاطرپول زندگیتونوزهرمارنکنین توروخدا

شوهرم درک نمیکنه یه ساله عقد کردیم حسرت یه مسافرت ساده یه بیرون رفتن ساده به دلم موند

حسرت یه سوپرایز یه شاخه گل

شوهرم اخلاقش خوبه خیلیم دوسم داره پشتکارشم زیاده  ولی دل از خانوادش نمیکنه میگم بیا زندگیمونو ...

حالا جدایی لزوما بد نیست. شاید آدم یه جای زندگی یه انتخاب اشتباه کرده باشه . چه اشکالی داره؟ مشاور خبره و کاربلد برید. اگه درست نشد جدا بشید گلم. غصه نداره 

یه خانم مستقل و قوی 
عقدین؟شمابخرین یادبگیره

خریدم برا ولنتاینش خریدم چیزی برام نخرید 

برا تولدشم همینجور

حالا جدایی لزوما بد نیست. شاید آدم یه جای زندگی یه انتخاب اشتباه کرده باشه . چه اشکالی داره؟ مشاور خ ...

بکارت ندارم خیلی میترسم