2777
2789
عنوان

قتل همسر توسط دوست پسر

2379 بازدید | 58 پست

بچه ها حالم خیلی بده مدام باخودم فکر میکنم شاید برا ماهم اتفاق می افتاد چندروزه همه آشفتن دوست پسر زنه شوهرشو میکشه میندازه تو چاه شوهرشم خیلی مرد خوبی بود خود زنه بازداشتگاه مرده هم فوت کرده امان ازاین هوسای زودگذر توروخدا بع خاطر بچه هاتونم شده هواستون بع زندگیتون باشع این وسط چند خانواده از هم پاشید چون فامیل بود باشوهرش بچه هاشم آواره شدن تاآخر عمر شونم یع لکه ننگه براشون که مادرت بع خاطر هوسش باباتو کشت 😔

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تمام اینا ازبی ایمانیه ازدور بودن خداست

مرده خودش خیلی پاک وبا ایمان بود خیر بود زنشم خیلی زنه خوبی بود همه جا خوردن وقتی فهمیدن زنش باعث قتلش شده

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

هوس زودگذر نیست .

چند مورد دیدم دختر بعد ازدواج گعته طلاق مبخوام .

پدرو مادر اشغالش نذاشتن و گفتن ابرو داریم .

دختره گفت پس من مغز و اعصاب ندارم ؟ ادم نیستم ؟ 

فقط خانوادم پدرمادرم آبرودارن . دوس پسر پیدا کردن اینطوری .

مقصر پدرو مادرای دختران . به هر کی از راه میرسه شوهر میدن .‌یا دختره خودش عاشق میشه ازدواج میکنه . باید با کفن بیاد برگرده خونه باباش. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تویه محله بودم زنه با پسر خواهر شوهرش دوست بود شوره میفهمه با زنش دعواش میشه زنه مرده میکشه زنگ پسره میزنه میان میبرنش پرتش می‌کنند بیرون شهر بعد یه مدت پدر خامنه میره کلانتری میگه دامادم گم شده پلیس تحقیق میکنه وتوجه میشه چی شده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تمام اینا ازبی ایمانیه ازدور بودن خداست

نه مقصر پدرو مادر دختره هستن . بالا توضیح دادم . ربط به خدا و دین و ایمان نداره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمی دونم مادرا چشونه. من خیلی از این چیزا شنیدم مثلا تو محله ما زنه بخاطر یه مرد دیگه یچه هاشو گذاشت وطلاق گرفت اون مرده بهش گفت تو به شوهرت وفا دار نبودی من تو اشغال نمی خوان 😩این وسط دوتا بچه سر گردون پدره معتاد  کسی نیست نگهشون داره  پدر زنه گفته یچه هاتو نیار خونم  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن