2789
عنوان

پیشنهاد میدید

68 بازدید | 8 پست

من میدونم طرف بسیار ایده اله ولی نمیدونم منم براش هستم یا نه 

میخوام بهش دایرکت بدم 

اخه دو سال پیش فامیل مشترک گفت تو رو میخواد و در حال حاضر چیزی نشده و فقط دوست داداشم هست 

و من بخاطر داداشم خجالت میکشم ولی بنظرم باید دل به دریا زد چون خیلی صبر کردم از شانس نه همو میبینیم تکلیفم باید روشن شه.خواستگارا رو رد میکنم چون این چشمم گرفته

در حال حاضر یکی هم پیام داده باهم آشنا شیم و دلم هنوز رضا نمیده میخوام با هاش صحبت کنم یا نه میگه یا بله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چی بگم من 

من که نمیدونم در چه حد باهاش تا حالا صحبت کردی؟ 

شمارشو داری؟

میدونی کجا میتونی ببینیتش؟

باهاش چند بار برخورد داشته باش ببین خودش چیزی میگه به بهونه های مختلف تو مرحله اول اگه نگفت باید یه جوری سر موصوع رو باز کنی

مزاحم نداری ازش کمک بخوای؟؟؟😀 این نهایت حرکته یکی از دوستام انجام داد الان دو تا بچه داره😂😂😂😂

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خخخ مزاحم دارم اتفاقا 

ازش کمک بگیر بگو داداشت نمیخوای متوجه بشه و وقتی فکر کردی چه کسی میتونه کمکت کنه به ذهنت رسیده

البته اگه یکی دو بار با هم قبلش برخورد داشته باشید بهتره اگه هم نه که بزار مزاحم رو برطرف😏 کنه بعدش ارتباط ادامه پیدا میکنه و باید ببینی چی پیش میاد😀😀😀 من کاملا در جریان ارتباط دوستم بودم الان اینقدر میخندن بعد ازدواجشون خیلی شیک جواب میده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم