2777
2789
عنوان

یک سوال مذهبی

825 بازدید | 12 پست

کسی جواب این سوال رو میدونه؟

وقتی به کسی فطریه میدیم طرف مقابل باید بدونه که این فطریه ست؟یا میشه غیر مستقیم پولو بهش رسوند و نگی فطریه ست

ممنون

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ثوابش اینه که گیرنده و دهنده همدیگرو نشناسن

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب لاهره رابطی که پول رو به دستش میرسونه بهش میگه فطریه ست

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

منظور من این نیست

بلاخره اونکه پولو میگیره باید بدونه این پول فطریه ست

منظور من این نیست بلاخره اونکه پولو میگیره باید بدونه این پول فطریه ست

مهم نیت خودتون هست به نظرم تو نیت خودتون بدونین این فطریه هست که میدین کافی باشه به اون طرف هم میتونید بگین عیدی هست که ناراحت نشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من قبلا فطریه رو میدادم به مامانم ک بده به ی نیازمند امسال میخواستم برم خونه مامانم گفت حالا وقت زیاد برای امدن 🥴. میخوان بنایی کنن . به زبون بی زبونی گفت نریم خونه ش حالا نمیدونم فطریه به کی بدم . راستش دوست ندارم بدم به اونایی ک صندوق گذاشتن کنار خیابون چون میدونم به دست اهلش نمیرسه اگرم برسه بخش ناچیزی میدن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
من قبلا فطریه رو میدادم به مامانم ک بده به ی نیازمند امسال میخواستم برم خونه مامانم گفت حالا وقت زیا ...

من هرسال آشنا دارم میدم بهش یه پیر مرد نیازمند

ولی این سوال محض اطلاع پرسیدم

من هرسال آشنا دارم میدم بهش یه پیر مرد نیازمند ولی این سوال محض اطلاع پرسیدم

منم میخواستم بدونم میشه به هرکی ک بنظرمون نیازمند بود فطریه  داد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
منم میخواستم بدونم میشه به هرکی ک بنظرمون نیازمند بود فطریه  داد

عزیزم من الان زنگ زدم دفتر پاسخگویی گفتن میتونیم حتی غیر مستقیم به دست نیازمند برسونیم

چقد من شمارو دوستدارم 

همیشه بنظرم یک خانوم با شخصیت با اصالت هستید امشب بعد از یکسال یا بیشتر سری به کاربریتون زدم با خوندن تایپیکاتون لبخند ب لبم اومد ممنون ازتون

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
چقد من شمارو دوستدارم  همیشه بنظرم یک خانوم با شخصیت با اصالت هستید امشب بعد از یکسال یا بیشتر ...

سلام عزیزم

چقدر ذوق کردم با تمام وجود وقتی پیامتون رو خوندم تاحالا کسی از این پیاما به من اینجا نداده بود

ان شاءالله هر کسی هستی هر جا هستی دلت خوش روزگار بر وفق مرادت باشه مهربون❤❤❤❤