2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

117 بازدید | 14 پست

سلام من می‌خوام باهانون درد و دل کنم 

امکانش هست ب‌ حرف هام گوش بدید و بعد قضاوت کنید 

من ۱۲ سالم بود ازدواج کردم ۸ سال زندگی مشترک داشتم 

بخاطر مشکلاتی ک با هم داشتیم جدا شدم 

بعد ی آقایی اومدن خواستگاریم ک ایشون مجرد بودن 

خانوادش اصلا رازی ب این وصلت نبودن پدر منم اصلا زیر بار نمی‌رفتن چند سال گذشت و ما دیدیم واقعا عاشق هم هستیم و نمی‌تونیم با یکی دیگ ازدواج کنیم 

اینقدر ایشون با گل و اینا رقت و اومد تا آخر سر با بزرگ نشینی پدرم قبول کرد ک ایشون بدون خانواده اومده قبول ب عقد ما بشه 

الان مشکل من اینه خانوادش خبر دارن ما عقد کردیم ولییی هنوز اصلا منو ندیدن  و  مشکل بزرگتر اینه ک باباش هنوز از هیچی خبر ندارع و حتی هیچکدوم از خانوادش نمیدونن ما خونه جدا گرفتیم 

الآنم شوهرم یواشکی شبا میاد پیشم 

یا ۲ شب یا ۳ شب خونه نمیاد ،من از این شرایط خسته شدم 

کل روز یا سرکار یا خونع باباش 😔😔

من ک گناهی نکردم فقط برای مطلقه ام باید اینقدر زجر بکشم دور از خانوادم هیشکی و تو این شهر ندارم 

کسی هم خبر ندارع منو تنها میزارع شبا 

بهم گفت حق نداری ب هیشکی بگی من فقط تونستیم برای شما درد و دل کنم بهم میگن حامله شو🥺

بنظرتون من تو این شرایط حامله بشم؟؟؟

میگن حامله شو تا خانواد شوهرت بیان سمتت شوهرت بهت وابسته بشه بنظرتون کار درستیه تو این شرایط؟؟؟😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا کمکت کنه ، بنظرم فعلاً حامله نشو و سعی کن راضیش کنی با خانواده‌ش در میون بذاره چون قراره یک عمر زندگی کنی ، و با یه بچه فقط شرایطت سخت تر میشه

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا کمکت کنه ، بنظرم فعلاً حامله نشو و سعی کن راضیش کنی با خانواده‌ ...

مرسی عزیزم 

ولی ببنید شوهرم اصلا زیر بار نمیره ک با خانوادش حرف بزنع 

میگ‌اگ خواهرم گفت ک هیچ نگفت من نمیگم 

من دارم تنهایی تو این خونه دق میکنم

مرسی عزیزم  ولی ببنید شوهرم اصلا زیر بار نمیره ک با خانوادش حرف بزنع  میگ‌اگ خواهرم گفت ...

خب نمیشه به خانوادتون بگید حتما باهاش صحبت کنن که مشکلتون حل بشه یا از طریق خواهرشون سعی کنید به خانواده‌ش نزدیک بشید ، یا حتی اگر میتونید با همسرتون برید مشاوره و از مشاور کمک بگیرید ، چون واقعا شرایط سختی دارید  

خب نمیشه به خانوادتون بگید حتما باهاش صحبت کنن که مشکلتون حل بشه یا از طریق خواهرشون سعی کنید ...

عزیزم میگ اجازه نداری با خواهران حرف بزنی 

من خیلی دلم میخواد باهاشون حرف بزنم بگم کمکی کنن ۴ تا خواهر دارن 

.

عزیزم میگ اجازه نداری با خواهران حرف بزنی  من خیلی دلم میخواد باهاشون حرف بزنم بگم کمکی کنن ۴ ...

ببین بنظرم اگر فکر میکنی خواهراش آدمای خوبی هستن و صحبت باهاشون به نفعت هست ، خودت از طریق واتساپ باهاش صحبت کن ولی قبلش هم اگر بتونی با یه مشاور هم مشورت کنی مطمئنن بهتر هم راهنماییت میکنن

ببین بنظرم اگر فکر میکنی خواهراش آدمای خوبی هستن و صحبت باهاشون به نفعت هست ، خودت از طریق واتساپ با ...

درست ولی من تو این شهر غریبم نمی‌شناسم جایی ک برای مشاوره برم بعدم 

هزینه مشاور خیلییی زیادع

درست ولی من تو این شهر غریبم نمی‌شناسم جایی ک برای مشاوره برم بعدم  هزینه مشاور خیلییی زیادع

ببین یه مرکز مشاوره هست به اسم همکده ،تلفنی هم مشاوره میده قیمتاشونم فوق العاده عالیه ، اگر اینستاگرام داری میتونی پیجشونم ببینی خیلی مرکز مشاوره معروفی هم هستش  ، من چند باری مشاوره تلفنی ازشون گرفتم خیلی راضی بودم ، 

شماره تماسشون  02166574156

به همین مرکز مشاوره که الان شمارشو بهت دادم ؟

ارع باهاشون حرف زدم مشکلم گفتم گفت بهتره با مشاور حرف بزنید بعد گفت هزینش ۱۲۵۰ت فعلن ۵۰۰ت بریز گفتم نه ممنون عزیزم من فعلن پول ندارم

ارع باهاشون حرف زدم مشکلم گفتم گفت بهتره با مشاور حرف بزنید بعد گفت هزینش ۱۲۵۰ت فعلن ۵۰۰ت بریز گفتم ...

من یک هفته پیش ۴۵ دقیقه تلفنی وقت مشاوره گرفتم ۳۵۰ تومن ، تعجب میکنم این قیمت بهت گفتن