2821
2789
عنوان

دل شکسته ام

160 بازدید | 6 پست

سلام.دوستان دارم طلاق میگیرم.هرچقدر به شوهرم التماس میکنم قبول نمیکنه ،انگار دلش سنگ شده و گوشهاش نمیشنوه.از پسرمون میگم که جدابشیم بدبخت میشه،اصلا اهمیت نمیده.پاشو کرده توی یه کفش که باید جدابشیم و حالم از این زندگی به هم میخوره.۶ سال ازدواج کردیم ،پسرم دو سالشه.من ۵ سال پیش یه غلطی کردم و با یه نفر درحد پیامک و تماس در ارتباط بودم.بعد از اون گفت بخشیدم.اما اون هفته گفت که نتونستم فراموش کنم و دیگه طاقت نمیارم.به خاطر اون قضیه نتونستم باهات خوب رفتار کنم و دلم خوش باشه به این زندگی.گفت نتونستم کنار بیام و بیا از هم جدا بشیم.چون دیگه داره حالم از این زندگی به هم میخوره.تمام تلاشم را خودم و خانوادم و حتی خانوادش کرد،اما پای تصمیمش هست.میگه چندین ماهه به این نتیجه رسیدم.خیلی دلم شکسته هست،دوستان من شوهرمو خیلی دوس دارم.پسرمو از اون بیشتر.پسرمم بهم نمیده،یعنی شرایطش را ندارم.دارم دق میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیانت چتی شما بهونه است وگرنه همون موقع  تموم میکرد نه بعد ۵سال مطمئنا دلیله دیگه ای هست

ببخشید شما اگر مرد هستی.لطفا راهنمایی کن و چون مردی و احساسات مردها را بهتر میدونی.شوهرم میگه که من توی این مدت نتونستم فراموش کنم و کنار بیام و داره مغزمو میخوره

ببخشید شما اگر مرد هستی.لطفا راهنمایی کن و چون مردی و احساسات مردها را بهتر میدونی.شوهرم میگه که من ...

اگه خیانت شما در همین حد بوده و همون موقع هم  تموم شده دیگه دلیلی نداره بعد ۵سال تصمیم به طلاق بگیره بنظرم اگه واسش مهم بود همون موقع طلاقت میداد من فکر میکنم دلیل واقعی خیانت شما نیست