2777
2789
عنوان

غذای تولد

339 بازدید | 35 پست

سلام. برای تولد یک سالگی دخترم میخوام بندری و الویه درست کنم 

۱۶ نفریم نمیدونم چقدر باید مواد اولیه اماده کنم ژله و کیک و چای و شربت و تخمه و اینا هم هست

ایده دیگه ای دارید لطفا بگید

۶تا بچه هم داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میشه منم دعوت کنی بگی تو دوست خوب منی تولوخداا

😄😄😄😄

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مواد اولیه اینا بلدنیسم ولی بنظرم پذیراییت کافیه دیه تولدش مبارک باشه زیرسایه پدرمادر و نگاه خدا ...

ممنون عزیزم

عزیزم همه که بندری نمیخورن مثلاً خودم نمیتونم اصلا  به سوسیس و کالباس لب بزنم هم از مضراتی که شنیدم داره و هم از بو و بافت و نگهدارندش بدم میاد به جایش کتلت یا حداقل فلافل درست کنین بهتره

بندری رو حذف کن خیلی ضرر داره سوسیس مخصوصا واسه بچه ها  کیک مرغ و فینگر فودهای سالم یا پیراشکی ...

سوسیس خانگی میگیرم

دخترم اصلا اجازه پخت غذا بهم نمیده همین ها رو هم میخوام شب قبل آماده کنم

پفک و پفیلا و سالاد ماکارونی اینام میتونی بزاری 

اره پفیلا هم میذارم