2777
2789
عنوان

بارداری عجیب

145 بازدید | 7 پست

خانما من اگه باردار باشم ۲ ماهو نیمم رابطم ۲۸ بهمن روز ۸ سیکلم بود بعدشم اورژانسی خوردم ولی الان که دوماه و نیمه میگذره زیر شکمم بزرگ شده ماه اول بخاطر اینکه زودتر پر بشم امپول پروژسترون زدم ۵ روز بعدش خونریزی کردم ولی سبک بود خیلی ۶ روز طول کشید بعدشم که سونو دادم ضخامت رحمم کم شده بود که دکتر گفت پریود بوده این ماهم پریود شدم ولی بازم حجم خونریزیم کمتر از همیشه بود ۷ روز طول کشید البته اولاش خونریزیم بیشتر بود بعد از پریودم تخمدونام دو طرف درد میکنه معده درد دارم و دور نافمم درد میکنه از اون موقعم رابطه نداشتم دیگه هفته آخرین آزمایش بتامم هفته پیش قبل از خونریزیم بود که ۳.۹ (سه و نه دهم) بود عددش و منفی بود به نظرتون میشه بدون اینکه بتا بالا بره جنین رشد کنه که شکمم بزرگ شده زیر شکمم قشنگ بزرگ شده چون شیکمم خیلی تخته متوجه میشم به نطرتون ممکنه؟ چون حونریزیام از پریودای قبلم خیلی سبک تره خیلیی

مگه میشه بعد از گذشت سه ماه آزمایش نشون نده،حاملگی نیست عزیزم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

شاید کیست داری؟؟؟

جنین و بارداری ک بدون هورمون نمیشه!!!باید هورمون ترشح بشه ک تو ازمایش همون هورمون و اندازه میگیرن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کیست داری؟؟؟ جنین و بارداری ک بدون هورمون نمیشه!!!باید هورمون ترشح بشه ک تو ازمایش همون هورمون ...

کیست باعث بزرگ شدن کیست میشه؟ اخه میگن بارداری پنهان اینجوریه 

شکمت بخاطر عقب افتادن پریود بزرگ شده و باردار نیستی

اخه پریود شدم ۶ اردیبهشت خونریزی کردم ۷ روز طول کشید ولی حجم خونریزیم کمه از اون رابطه اولین و آخرین رابطم بودش 

کیست باعث بزرگ شدن کیست میشه؟ اخه میگن بارداری پنهان اینجوریه 

بارداری پنهان بتا تغییر میکنه 

اره کیست اینجوری میشه شکم بزرگ میشه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بارداری پنهان بتا تغییر میکنه  اره کیست اینجوری میشه شکم بزرگ میشه

پس چرا میگن پنهان🥲ینی بتا کم تغیر میکنه؟

اخه من ۱۴ فروردین زمایش دادم عدد بتام ۳.۲ بود ۴ اردیبهشت که آز دادم ۳.۹ بود دکترم گفت چون روزه بودی خونت غلیظ بوده همیشه تو دوتا آزمایشگاه مختلف هم زمان آزمایش میدم تو اون یکی آزمایشگاهه همیشه کمتر ۲ جوابش ینی هر ۸ باری که آز دادم اونجا کمتر از دو بود ولی تو اون یکی آزمایشگاهه اینجوری شد بار اول ۳.۲ بار دوم ۳.۹