2777
2789
عنوان

آمپول hcg

1437 بازدید | 25 پست

سلام.روزتون بخیر.من دکتر برام آمپول hcg نوشت‌بعدگفت روز ۱۳ بزن و روز ۱۴ اقدام کن.سونو هم‌لازم نیست.دوماهه توی اقدامم و سونوهای قبلیم‌روز ۱۳ فولیکول ۱۸ داشتم.

به‌نظرتون بدون سونو آمپول رو بزنم؟

و‌اینکه ۲۴ ساعت بعد آمپول اقدام کنم؟

رژیم‌پسر دارم.

حتما که نباید ۲۴ ساعت بگذره روز بعد اقدام کن البته دکتر به من می‌گفت باید شب در میون داشته باشید ضمن اینکه سونو فقط استرس هی میبره بالا به حرف دکتر گوش کن سونو نمیخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رژیم پسر داری باید سونو بدی معمولا hcg برای ازادسازی تخمک هست همون شب ک امپول زدی باید نزدیکی داشته باشی اینم برای بارداری هست بعد امپول هم یک شب درمیون و بستگی ب سونو داره

خودم اینقدراز این امپولها زدم تا دلت بخواد اتفاقی هم نیوفتاد فقط الکی وزنم یکم بابا برد .بنظرم آی یو آی یا آی وی اف کن برای تعییت جنسیت دقیقتر انحام میشه .من الکی وقتم رو یکسال هدر دادم با این امپولها 

رژیم پسر و اینا الکیه بسپر ب خدا

بعدم اینکه بنظرم ی سونو برو چون ممکنه تخمک هات رشد نکرده باشن یا زیادی بزرگ باشن من خودم ی ماه تخمک سایز ۲۹ داشتم وکترم گف ب هیچ وجه امپول نرن‌.

چون اگ میزدم هایپر میشدم و تو شکمم بر اثر همون تخمک اب زیادی جمع میشد و باعث میشد بستری بشم

من امپول hcg زدم روز تختمک گذاریم مدام اقدام میکردم

انقدم گرمی خوردیم باشوهرم انقد شوهرمو تقویت کردم

و ی دخمل ناز شد البته من برا جنسیت اینکارو نمیکردم برا اینکه زودتر باردار بشم میخوردیم..

انشالا ک هدچی ب صلانته و تو دلته هموون بشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

حتما که نباید ۲۴ ساعت بگذره روز بعد اقدام کن البته دکتر به من می‌گفت باید شب در میون داشته باشید ضمن ...

جدا؟جمعه میشه روز ۱۳ سیکلم.طبق گفته دکتر باید اون روز بزنم.شنبه هردومون سرکاریم ، دیگه ناخودآگاه اقداممون میفته شب

اگه رژیم پسر داری باید سونو بدی معمولا hcg برای ازادسازی تخمک هست همون شب ک امپول زدی باید نزدیکی دا ...

از شانسم ۱۳ سیکلم جمعه س و‌تعطیله سونوگرافیها🤦🏻فردا یعنی

خودم اینقدراز این امپولها زدم تا دلت بخواد اتفاقی هم نیوفتاد فقط الکی وزنم یکم بابا برد .بنظرم آی یو ...

اتفاقا همسرمم گفت اگه این ماه نشد بریم آی یو آی.البته من دپتا دختر دارم.میخوام یه دونه پسر هم داشته باشم

جدا؟جمعه میشه روز ۱۳ سیکلم.طبق گفته دکتر باید اون روز بزنم.شنبه هردومون سرکاریم ، دیگه ناخودآگاه اقد ...

خب خوبه دیگه ولی اینو بپرس از دکترت که نزدیکی چند شب یکبار باشه چون هی به من تاکیید میکرد شب در میون بعد میگفتم نشده میگفت میخوای از تشک باردار شی😁

رژیم پسر و اینا الکیه بسپر ب خدا بعدم اینکه بنظرم ی سونو برو چون ممکنه تخمک هات رشد نکرده باشن یا ز ...

آره واقعا.به مصلحت خدا بستگی داره.ماهم سپردیم به خدا ولی داریم تلاش میکنیم.البته همسرم میگفت این ماه بریم آی یو آی یا آی وی اف که دقیق باشه.حالا نمیدونم‌دیگه چکار کنم

خب خوبه دیگه ولی اینو بپرس از دکترت که نزدیکی چند شب یکبار باشه چون هی به من تاکیید میکرد شب در میون ...

😂😂

من چون رژیم پسر دارم نمیتونم یه شب درمیون اقدام کنم.باید فقط تو‌مخدوده تخمک گذاری باشه

آره واقعا.به مصلحت خدا بستگی داره.ماهم سپردیم به خدا ولی داریم تلاش میکنیم.البته همسرم میگفت این ماه ...

بگو فقط سالم باشه یچیزایی ادم‌میبینه ک حتی میترسه هم دعا کنه بگه فلان‌جنسیت باشه

من ارزوم اینه بچه بعدیمم دختر باشه اما همیشه میگم الا اصرار ب خدا نمیکنم فقط سالم باشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻