2777
2789

بچه ها من پدر مادرم تهرانن بعد تو مشهدم خونه دارن،از عید اومدن مشهد شوهرم وقتی مامانم اینا میان خیلی اخلاقش عوضش میشه و بی احترامی میکنه بعد من یجا ک کم اوردم ب مادرشوهرم گفتم توروخدا باهاش صحبت کنید شاید بهتر بشه بعد دیروز خواهر شوهرم ک نمیدونم مادرشوهرم چیزی بهش گفته یا نه ولی احتمال میدم گفته باشه هر چی تیکه تو دنیا بود و وقتی رفته بودیم بیرون بهم انداحت،به شوخیااااا ولی دلم واقعا شکست،میگفت این خوب بودا وقتی با شما وصلت کرده مشکل دار شده یا میگفت داداش چرا لاغر شدی،حتما خونه خیلی اذیت میشی بعد من ادم بیزبونیم فقط مثل اسکولا میخندیدم،خیلی دلم شکسته چقدر دنیا بیرحمه،چیکار کنم دوستان اروم بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم برم باهاش صحبت کنم یا با مادرشوهرم،یا بریزم تو خودم باز،واینم بگم مادرشوهرم ادم منصفیه واقعا ...

تو بی زبونی نو حموم آخر سر خودت خالی میکنی و حرف بارش میکنی یا موقع ظرف شستن

دیگه کاری هست که کردی چرا به مادرشوهرت اعتماد کردی یاد بگیر هیچ چیزی را به مادرشوهرت نگی چون جنبه نداره و اینم بدون که مادرشوهر هرچی باشه هرچقدرم خوب باشه دلسوز شما نیست وقتی میری اینجور مسایل را میگی مطمعن باش اونم خوشحال میشه شاید توظاهر طرف شما را بگیره وهر مشکلی داری سعی کن با خوش رفتاری و مهربون با شوهرت در میان بزاری بگی من ناراحت شدم بخاطر این رفتارت 

دیگه کاری هست که کردی چرا به مادرشوهرت اعتماد کردی یاد بگیر هیچ چیزی را به مادرشوهرت نگی چون جنبه ند ...

اره واقعا خودمم پشیمونم ک گفتم،ولی شوهرم مادرش بهش بگه خوب باش باور کن خوب میشه،منم بخاطر پدر مادرم رو زدم بهش

ولی اون فکر کرده واقعا ما داریم ادیتش میکنیم نمیدونه چی میکشم بخاطرش

فکر کردی اونا بچشونو ول میکنن پشت تو رو میگیرن ۴ تا هم بارت میکنن تو مقصر بشی میرن پشت اون از اول نباید می گفتی خودت با شوهرت باید حلش میکردی الان شوهرت پرو تر میشه پشت پیدا کرده 

من کلا زبون ندارم خیلیم ناراحتم ازین موضوع😔

الهی🥺♥️ منم خیلی ادم سرزبون داری نیستم ولی وقتی اعصابتو خورد میکنه یجور مودبانه بگو خودش موذب بشه مثلا بگو شما نگران شوهرم نباشید اون حالش خوبه

اون هیچیش نمیشه

نبابا غصه ای نمیخوره چیزیش نیست از همه خیالش راحت تره

با خنده و شوخی بگو

اره واقعا خودمم پشیمونم ک گفتم،ولی شوهرم مادرش بهش بگه خوب باش باور کن خوب میشه،منم بخاطر پدر مادرم ...

سعی کن یجوری روی شوهرت اثر بزاری که خودت هرچی گفتی بگه باشه اگه مادرشوهرت بفهمه شوهرت اینجوری حرف شنوی داره ازش نقطه ضعف دادی بهشون من خودمم این اشتباها کردم چنان از مادرشوهرم خوردم که خدا می‌دونه بعد یاد گرفتم هیچ چیز حتی چیزهای کوچیک زندگی هم بهش نگم اگه شوهرت بی احترامی می‌کنه یجا که اعصابش آرومه بگو ازش توقع داری خوب برخورد کنه و بگو اگه من این رفتارا با خانوادت کنم خوبه و کلی قربونش برو بگو تو عشق منی ازت توقع دارم بکشش طرف خودت

دقیقا واسه همین ناراحتم 

الان این کارو انجام بده زنگ بزن خواهر شوهرت رک بگو همه چیو که ناراحت شدی نزار بفهمه بدبختی بعد سگ محلش کن بعدم بشین فکر کن چجوری حال شوهرتو بگیری هر وقت این کارو کرد بهونه خرید کن دیوونش کن با فامیلاش بد شو بگو بد بشی بد میشم