2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 20 پست
گندمی پوست متعادلی هست هرسه بهش میات دوس داری سفید بردار

سفید بهم نمیاد رزگلد میگیرم حلقم این رنگه به دستم میاد

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبه  پیشاپیش مبارک

قربونت اجی❤

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من گندمیم بنظرتون کدومش بهتره واسم؟

بزن نت ببین مدلایی که هست دقیقا کدوم به رنگ پوست شما نزدیک تره و واز کدوم رنگاست...توطلافروشی انقدنور زیاده انگار همه چی به دستت میاد ولی بانور اونجانسنج

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بزن نت ببین مدلایی که هست دقیقا کدوم به رنگ پوست شما نزدیک تره و واز کدوم رنگاست...توطلافروشی انقدنو ...

اره اونجا که نمیشه انتخاب کرد

ممنون❤❤❤