2789
عنوان

ناامیدم

131 بازدید | 18 پست

سلام برشب زنده داران 

من یکسال و نیم پیش یه فروشگاه اینترنتی راه انداختم خودم کارا رو طراحی میکنم پارسال 26 میلیون فقط پارچه خریدم یه دونه فروش نداشتم هزینه ها کمرشکنه هزینه دوخت نخ پارچه نخ 500 تومنی 20هزارتومن شده پارچه 100 هزارتومنی 350-400 هزار تومن الان میخرم دیگه عاشق کارمم عشق بچگیم بوده ولی داره به ضررم تموم میشه حتی رفتم ترکیه مدل جدید دیدم و پارچه چندتایی گرفتم از هند پارچه لینن گرفتم کیفیت برام مهمه هیچکی بهم اعتماد نمیکنه حقم دارم کسی ازم چیزی نخریده که من فروش داشته باشمو مشتری اعتماد کنه قیمتا رو مجبورا بردم بالا چون پارچه حتی ایرانیش بخدا یه قواره مانتوییش خریدم 800-900 تومن هزینه دوخت رفته بالا نخ های بی کیفیت ایرانی شده 20 تومن 35 تومن خیاطا میدونن نخ حین کار پاره بشه چه عذابیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رزق و روزی  سوره واقعه رو بخونید بعد از نماز صبح سوره یس و زیارت عاشورا بخونید دو شنب ...

حتما سوره واقعه رو میخونم خیلی این سوره رو دوست دارم مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

نگفتین چند سالتونه تا بهتر راهنمایی کنم؛ ببینین باید وقت بزارین نا امید نشین تبلییییییییغات از نون شب برای شما واجب تره چقد تبلیغات هزینه کردین؟؟؟؟کوکاکولا ک الان سهامش چند میلیارد دلار در سال اول فک کنم فقط ده عدد بطری فروخت

کاربر آقا : گر نگهدار من آن هست که من می دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
ناامید نباش هم پشتکار داری هم همتت عالیه میدونم موفق میشی بزودی زود

ایشالا بخدا تبلیغاتم دادم اونم داستان خودشو داره من واسه شب عید تبلیغ میخام قول میده پولو میبره چهارماه بعد میذاره تازه معروفاش بعدم چون فروش نداشتم همه میان فقط میبینن نمیخرن 😭😭😭

اینستاگرام؛ تلگرام جاهای خوبی برای تبلیغات و فروش خیلیا الان درآمد میلیون در روووز دارن

نگفتین چند سالتونه تا بهتر راهنمایی کنم؛ ببینین باید وقت بزارین نا امید نشین تبلییییییییغات از نون ش ...

24سالمه تبلیغاتم دادم اونم داستان خودشو داره من واسه شب عید تبلیغ میخام قول میده پولو میبره چهارماه بعد میذاره تازه معروفاش بعدم چون فروش نداشتم همه میان فقط میبینن نمیخرن 😭😭😭 مشکل من نداشتن فروشه خیلیم هزینه هاش بالاست چون فروش ندارم ضرره 

24سالمه  تبلیغاتم دادم اونم داستان خودشو داره من واسه شب عید تبلیغ میخام قول میده پولو میبره چ ...

شپا فروشگاه داخل سایت زدین؟

اینستاگرام؛ تلگرام جاهای خوبی برای تبلیغات و فروش خیلیا الان درآمد میلیون در روووز دارن

اره اینستا دارم کلا فزوشم اینستاست ولی اصلا اسون نیست کلی دردسر داره الان مردم به تبلیغات اعتماد ندارن  خیلی دیر تبلیغ میذارن من برای یه موعدی میخام پیجه قول میده پولو میبره چهارماه بعد میذاره تازه معروفاش بعدم چون فروش نداشتم همه میان فقط میبینن نمیخرن 😭😭😭 اخه من 60 میلیون 5م 6 م چجوری بدم به یکی که هیچ فالووری از پیجش برام نمیفرسته تازه کلی فیک میزنن یه بار گند زده شد به پیجم اینستا ایمیل داد بلاک شدم چند روز 

برای رزق و روزی  سوره واقعه رو بخونید بعد از نماز صبح سوره یس و زیارت عاشورا بخونید دو شنب ...

همین الان الارم گذاشتم سوره واقعه رو هر روز بخونم برام دعا کنید 😘 الان دعای دستت بگیره برام💙

اره اینستا دارم کلا فزوشم اینستاست ولی اصلا اسون نیست کلی دردسر داره الان مردم به تبلیغات اعتماد ندا ...

اولا به هر پیجی تبلیغ ندین؛ دوما سعی کنین پیج خودتونو ببرین بالا چند کا فالور دارین؟ سوما رسید جعلی بسازین با جی بی اینستا صفحه چت تقلبی بسازین ک انگار چندین نفر ازتون خرید کردن و رضایت دارن و استوری و هایلات کنین ببخشید جسارتا شما دوره فروش دیدین یا کلا همینجوری می فروشین؟

اولا به هر پیجی تبلیغ ندین؛ دوما سعی کنین پیج خودتونو ببرین بالا چند کا فالور دارین؟ سوما رسید جعلی ...

هرپیجی نیست خیلی معروفن یکیشون بچه کوچیک داشت دستای شکلاتیشو زده بود به مانتوام کلی پول خشکشویی دادم تبلیغم همچین اسون نیست روشاتون خوبن یکی دوبار انجام دادم 😂😜 1800 تا تقریبا اره من قبلا دوره تو اینستا دیدم با معین فرجی چرت محض و روشهاشم قدیمه بیشتر ب درد اونی میخوره خودش فالوور زیادداره کلااا شغل اصلیم تو حوزه بیزینسه این شغل دومم هست 

هرپیجی نیست خیلی معروفن یکیشون بچه کوچیک داشت دستای شکلاتیشو زده بود به مانتوام کلی پول خشکشویی دادم ...

اتفاقا وقت بزارین کار کنین درامد فروش اینستا عالیه؛ توی اینستا مهارت داشته باشین سنگم میشه فروخت