2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خیلی حس بدو وحشتنا  کیه

زندگی پس از زندگی رو دیدی ؟دیدی چی میگفتن؟اصلا وابستگی و علاقه ای به جسم شون نداشتند اصلا درد رو حس نمیکردن

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
زندگی پس از زندگی رو دیدی ؟دیدی چی میگفتن؟اصلا وابستگی و علاقه ای به جسم شون نداشتند اصلا درد رو حس ...

اره ...اما عجببه.نمیدونم یه حس بد.فک کنین ما چقد جسممونو دوس داریم بعد میخایم ولیسیم ترکیدنشو ببینبم

اره ...اما عجببه.نمیدونم یه حس بد.فک کنین ما چقد جسممونو دوس داریم بعد میخایم ولیسیم ترکیدنشو ببینبم

من از این میترسم ک همراه جسم روحمون داخل قبر حبس شه و لحظه ب لحظه عذاب جسمو روحم احساس کنه

ان شالله ۱۲۰ سال عمر کنی بعدش آنقدر اون دنیا بهت چیزای خوب نشون بدن فرصت نکنی بیای ترکیدنت رو ببینی

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

چه تاپیکایی میزنین ...شاید کسی عزیزش تازه مرده و از دیدن این تاپیک قلبش هزار تیکه می‌شه 

😭😭😭😭

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘