sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 عنوان دردو دل 83 بازدید | 8 پست سلام مامان یه حس پوچی دارم اصلا نمیدونم چی بگم حالمو، به هرچی یا هرکاری میخوام دست بزنم پوچ میشه نا امید میکنه منو، هر چقدر فکرو تلاش میکنم میخوام یکاریو شروع کنم همش بن بست ، نا امیدی خیلی خسته شدم ،، میخواستم پیج اینستا بگیرم فهمیدم کلاهبرداریه دنبال کار در منزلم هیجا کار نیست، میخوام کلاسی برم هنوز نمیشه نمیدونم چرا ،، افسرده شدم شدید خیلییی من ادم تنبلی نیستم تلاش میکنم دنبال انگیزه ام اما همش درای بسته، توروخدا اگه دعایی ذکری فالی هرچی که باعث بشه من مسیر زندگیم بازبشه و موفق بشم معرفی کنید ،،برای ارامشم ارامش زندگیم، حاجتای دلم توروخدا یه صلوات بفرستید 1401/02/15 | 01:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zamin77 عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 10297 فرستادم گلم مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
ماهچهره_1375 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 703 اول اعتماد ب نفستو بالا ببر، هدفتو مشخص کن ک دقیقا چی از زندگی میخای و دنبال چه کاری هستی، بعدم بدون تردید برو براش بجنگ و موفق شو، هیچ موفقیتی به راحتی به دست نمیاد
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 اول اعتماد ب نفستو بالا ببر، هدفتو مشخص کن ک دقیقا چی از زندگی میخای و دنبال چه کاری هستی، بعدم بدون ... من ادمیم خیلی تلاش میکنم تا به خواسته ام برسم ولی انگار هرچقدر تلاش میکنم بدتر عقب میمونم خسته شدم از این همه نا امید شدن ،،
ماهچهره_1375 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 703 من ادمیم خیلی تلاش میکنم تا به خواسته ام برسم ولی انگار هرچقدر تلاش میکنم بدتر عقب میمونم خسته شدم ا ... راهو شیوه اتو عوض کن خب، هرچقدرم سخت بود عقب نکش
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 راهو شیوه اتو عوض کن خب، هرچقدرم سخت بود عقب نکش مثلا دنبال کاردرمنزل بودم گشتم پیدا میشد سعی میکردم انتخاب کنن، ولی یدفعه پوچ میشه دنبال کلاسم برای هزینه اش از همه چیم میگذرم میبینم نشد،،
ماهچهره_1375 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 703 مثلا دنبال کاردرمنزل بودم گشتم پیدا میشد سعی میکردم انتخاب کنن، ولی یدفعه پوچ میشه دنبال کلاسم برای ... شرایط کار بیرون رو نداری؟
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 شرایط کار بیرون رو نداری؟ فعلا نه بچم دوسال ونیمه اگه خدا بخواد تا چندماه دیگه میذارمش مهد بعد بیرون الان میخوام توخونه کار کنم