2777
2789
عنوان

بارداری

133 بازدید | 20 پست

سلام دوستان بلاخره با هزار بدبختی و استرس رفتم آمینو سنتز شدم بچه ام دختره بعداز حدود بیست و یک روز جوابش اومد هیچ مشکلی نداشت بچه سالم فقط خواستن از ما پولی بگیرن به خدا طلامو فروختم دست و بالم خالی بود اما خدا رو خوش نمیاد اینجوری با روح و روان ادم بازی می‌کنن مهم نیست اما دلم برای خودمون میسوزه حرفهای الکی دکتر ها

عزیزم اگه مطمئن بودن بچه مشکل داره که نمیفرستادن آمنیوسنتز.وقتی شک دارن میفرستن شک هم دو سر داره یا منفیه یا مثبت.از نظر من خیلی عالیه که چنین آزمایشاتی هست.و خداروشکر که دختر گلت سالمه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه عدد آن تی ضخامت پشت گردن از یک و نیم بیشتر بشه دکتر میفرسته امینوسنتز مایع از شکم یا همون مایع د ...

اهااا

من فک کردم اگ اینطوری باشه میگن مشکل داره و سقط میکنن..

ممنون واقعا مطلب مفیدی بود...

اگه عدد آن تی ضخامت پشت گردن از یک و نیم بیشتر بشه دکتر میفرسته امینوسنتز مایع از شکم یا همون مایع د ...

و خداروشکر ک دخترت سالم بوده...

خداواست نگهش داره و به سلامتی تو بغل بگیریش...