2821
2789
عنوان

آزمایش AMH

6455 بازدید | 11 پست

خانوما میشه راجب این آزمایش بگید. 

هزینش حدودا چقدره؟ چجوریه اصلا آزمایشش؟ (ازشون پرسیده بودم ک حدودا 8 سال جلوگیری بشه با کاندوم بعد از 8 سال بارداری سخت میشه یا نه(بارداری اول)) که اینطوری جواب دادن....میشه اگ میدونین یکم توضیح بدین

من این ازمایش رو دادم و بخاطر جواب اشتباهش پوستم کنده شد. تا ای وی اف رفتم.  اگه میخوای بدی شر ...

هزینش چنده حدودی؟ و اینکه به خاطر این مشکلی ک من گفتم اصلا این آزمایش ارزشش رو داره؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دیگه با هر بار پریودی از مقدار ذخیره تخمدان کم میشه آزمایش رو‌که بدی بر اساس عدد ذخیره‌ات تصمیم میگیری که صبر کنی و بارداری رو به تعویق بندازی یا نه یا اینکه تصمیم بگیری تخمک فریز کنی

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

هزینه شو یادم نیست فقط ۹ ماهه که باردارم و یکسال قبلش ازمایش داده بودم. ارمایش خونه برای شما اما باید خیلی شرایط رعایت بشه . ذخیره تخمدان رو نشون میده و یک راه دیگه هم سونو گرافی در زمان پریودیه که باید بری پیش فوق تخصص نازایی. ایشونم به من گفت نمیشی و تخمک نداری که بعد باردار شدم و دکتر غدد میگه تنبلی داشتی تشخیص نداده. 

منم خودم خیلی زود پریود شده بودم. 11 سالم بود😶

دیگه آزمایش بده خیالت راحت شه..هر چند من از دو تا دکتر غدد پرسیدم هر دوشون گفتن آزمایش بیخودیه و خانم تا زمانی که پریود میشه با وجود حتی ۱ تخمک امکان بارداری داره

هزینه شو یادم نیست فقط ۹ ماهه که باردارم و یکسال قبلش ازمایش داده بودم. ارمایش خونه برای شما اما بای ...

عدد amh شما چند بود؟

عزیزم من خودم بعد ۸ سال بچه آوردم و الان باردارم هرسال میرفتم ازمایش ذخیره تخمدان میدادم.هزینه شم با ازمایشfshوlh و amhپارسال دادم حدود پونصد .من ذخیره م کم بود یعنی حدود ۱ و فکر نمیکردم با اولین اقدام باردار شم اونم بعد از ۸ سال جلوگیری.این ازمایش خوبه بدی از وضعیت تخمدانت با خبر شی اما اگر کم بود فکر نکن آخر راهی.تو اینستا یه خانومی رو جدیدا پیدا کردم ذخیره تخمدانهارو چند برابر کرده و راه حلش رو داره که ناباروری هارو درمان کنه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز