سلام خدای عزیزم😘خوبی ؟بهم کمک میکنی؟ من ی آرزویی دارم اونم اینه که خونمون رو به نحوی درست کنیم وبازسازی کنیم که درحدعااااالی بشه کمک میکنی پول دستمون بیاد😘💗زیر فشار مالی نباشیم...خداجونم میدونی چیه خودت از دلم خبر داری😢میدونی چندساله خواستم اونجوری که دوس دارم زندگیمو بسازم..خداروشکر تاالانم خوبه...ولی ما باید بالاتر بالاتر ازاینا باشیم...دوس دارم همه بگن زندگیم عالیه😍بگن باشوهرش خیلیییی خوشبخته...خداجونم خودت میدونی من چقد همسرمو رومیخوام من بدون اون حتی ی لحظه هم زندگی برام سختتته نمیتونم حتی فکرشم بکنم😔😭خدایاکمکمون کن زندگیمونو 2تاییی بسازیم من خیلی ارزو دارم کمکم کن خداااخودت برا زندگیم معجزه کن میدونم که توهمین زودیا معجزتو نشونم میدی...کمک کن همسرم تمام قرض هامونو بده...راه درستو نشونش بده خدایا مارو به حال خودمون نزار..خودت دستمونو بگیر...نزار چشم بد زندگیمونو ازهم بپاشونه...نزار دشمن شاد بشیم....خدانکنه 2تا دختروپسرگلم جدا ازمادر وپدر بزرگ بشن😔😢
خداجونم الان دارم باهات حرف میزنم دلم خیلی اروم میشه حس میکنم نشستی. روبه روم بهم میگی حرفای دلتو بزن بنده ی زجر کشیدم😔تو دستمونو بگیر خدای خوبم بهمون نورامید وانرژی بده💓💗💓من منتظرم توهمین روزای نزدیک شاد بشم شاد شاد شاد ازته دل بخندم بغل کنم همسرمو ربگم دیدی دنیا روی خوششو بهمون نشون داد بگم دیگه قرضامون تموم شد راااحت شدیم....
خدایا شکرت میکنم و شکرگذارت همیییشه هستم...
شکر نعمت هایی که افریدی..درخت ..گل گیاه..هوا خاک..اکسیژن..حیوانات وپرنده ها وجاندارها که هرکدوم ی خاصیت وویژگی دارن....
مرسی از تن وبدن سالم خودم وخانوادم مرسی از انرژی مثبتی که هروز صبح منو با شادی بیدار میکنه😍😍😍خدااایا بخاطر همه چی شکرتتتتتتت