2777
2789
عنوان

درد💔 دل باخدا💓

90 بازدید | 6 پست

سلام خدای عزیزم😘خوبی ؟بهم کمک میکنی؟ من ی آرزویی دارم اونم اینه که خونمون رو به نحوی درست کنیم وبازسازی کنیم که درحدعااااالی بشه کمک میکنی پول دستمون بیاد😘💗زیر فشار مالی نباشیم...خداجونم میدونی چیه خودت از دلم خبر داری😢میدونی چندساله خواستم اونجوری که دوس دارم زندگیمو بسازم..خداروشکر تاالانم خوبه...ولی ما باید بالاتر بالاتر ازاینا باشیم...دوس دارم همه بگن زندگیم عالیه😍بگن باشوهرش خیلیییی خوشبخته...خداجونم خودت میدونی من چقد همسرمو رومیخوام من بدون اون حتی ی لحظه هم زندگی برام سختتته نمیتونم حتی فکرشم بکنم😔😭خدایاکمکمون کن زندگیمونو 2تاییی بسازیم من خیلی ارزو دارم کمکم کن خداااخودت برا زندگیم معجزه کن میدونم که توهمین زودیا معجزتو نشونم میدی...کمک کن همسرم تمام قرض هامونو بده...راه درستو نشونش بده خدایا مارو به حال خودمون نزار..خودت دستمونو بگیر...نزار چشم بد زندگیمونو ازهم بپاشونه...نزار دشمن شاد بشیم....خدانکنه 2تا دختروپسرگلم جدا ازمادر وپدر بزرگ بشن😔😢

خداجونم الان دارم باهات حرف میزنم دلم خیلی اروم میشه حس میکنم نشستی. روبه روم بهم میگی حرفای دلتو بزن بنده ی زجر کشیدم😔تو دستمونو بگیر خدای خوبم بهمون نورامید وانرژی بده💓💗💓من منتظرم توهمین روزای نزدیک شاد بشم شاد شاد شاد ازته دل بخندم بغل کنم همسرمو ربگم دیدی دنیا روی خوششو بهمون نشون داد بگم دیگه قرضامون تموم شد راااحت شدیم....

خدایا شکرت میکنم و شکرگذارت همیییشه هستم...

شکر نعمت هایی که افریدی..درخت ..گل گیاه..هوا خاک..اکسیژن..حیوانات وپرنده ها وجاندارها که هرکدوم ی خاصیت وویژگی دارن....

مرسی از تن وبدن سالم خودم وخانوادم مرسی از انرژی مثبتی که هروز صبح منو با شادی بیدار میکنه😍😍😍خدااایا بخاطر همه چی شکرتتتتتتت

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
عزیییییز دلم الهییییییییی🥺معلومه که همه چیو درست میکنه خودش...چقدر خوب بود حرفات عزیز دلممم قربونت ...

مرسی عزیزم😔😢من خیلی سختی کشیدم ..سنی ندارم ولی پربودم از سختی وناراحتی ومشکلات😔

امیدوارم خدا صدامو بشنوه میدونم الان میبینه وگوش میده💓خودش میدونه دیگه صبرندارم

ممنون ازدعای خوبت..انشالله دل توام شاد بشه عزیزم

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم😔😢من خیلی سختی کشیدم ..سنی ندارم ولی پربودم از سختی وناراحتی ومشکلات😔 امیدوارم خدا صدا ...

خیییلی خوب میفهممت...معلومه که شنیده...انگار همین که میدونی میبینه و میشنوه صداتو خودش آرامش داره و حالتو بهتر میکنه...

نگران نباش عزیزم تلاشتو انجام بده و بقیشو بسپار به خودش...وقتی خودش یه چیو درست کنه دیگه مطمعن هیچی نمیتونه خدشه ای بهش وارد کنه.

مرسی عزیزه قشنگم🥰

خیییلی خوب میفهممت...معلومه که شنیده...انگار همین که میدونی میبینه و میشنوه صداتو خودش آرامش داره و ...

ممنونم از همدردیت گل مهربونم😘

وقتی پستت رو دیدم مطمعنم که خداشنیده صدامو و تو داری منو ازاین بابت خیالمو راحت میکنی💓💓💓💓پست تو ی نشونه از طرف خداست برای من😘😘😘

ممنونم از همدردیت گل مهربونم😘 وقتی پستت رو دیدم مطمعنم که خداشنیده صدامو و تو داری منو ازاین با ...

خواهش میکنم❤

چقدر خوبه که اینطور فکر میکنی

برات آرامش دعا کردم و دل شاد🥰

اینم یه گل رز خوشگل برای خود خودت🌹

خواهش میکنم❤ چقدر خوبه که اینطور فکر میکنی برات آرامش دعا کردم و دل شاد🥰 اینم یه گل رز خوشگل ...

مرسی از دعای خوبت عزیزدلم😘💗

منم برات از خدا عاقبت بخیریتو میخوام مهربونم🌸🌸🌸