2777
2789
عنوان

خانمهای بچه دار بیاین لطفا

176 بازدید | 17 پست

دو تا بچه دارم پسرم ۱۴ سالشه ، بعد رفتن شوهرم سرکار  عصرا ۶ عصر تا تا ۹ شب دیوونم میکنن خونمون آپارتمانیه و تراسشم خفست و دید نداره زیاد ب خیابون 

دخترم ۶ سالشه هرروز انتظار داره ببرمش پارک 

امروز نبردمش دیوونم کرد اینقده عصبی ام ک حد نداره 

خوشم نمیاد هرروز برم پارک ، پباده روی هم راضی نمیشه ، میگه پارک ک بازی کنم 

همسابه هامون هم بکیش بچه داره ولی تو مجتمع همه انگار غریبن باهم 

شمام این مشکلات دارین با بچه هاتون ؟ بنظرتون چکارکنم 

فعلا پول ندارم بفرستمش کلاس تابستونه 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایم مشخص بازی داریم

حتما هر روز میریم بیرون یا پشت بوم تخلیه انرژی

ی همسایه عتیقه هم داریم ک ی بچه فوق بی ادب داره حاضرم نیس قبول کنه بچش بی ادبه دیگ نمیزارم بازی کنن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

گوشی. تلویزیون. خودت بازی کن باهاش. خلاقیت به خرج بده....ازش کاردستی بخواه درست کنه.......تو کارای خونه ازش کمک بخواه.......سرش گرم بشه.....توپ بده بره تو حیاط خونه یا پارکینگ بازی کنه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

عزیزم‌بچه ها حق دارن عصبی بشن یا بهونه گیری کنن تو خونه موندن اونم جایی که هیچ همبازی نداری برای بچه فاجعه اس 

من معمولا سه قلوهامو میبرم خونه مادرم اونجا چون ویلاییه با بچه های دیگه جمع میشن بازی میکنن

یا با همسایمون هماهنگ میکنم  میبرمشون پارک تا منم حوصلم سر نره دیگه بچه ها بازی میکنن ماهم حرف میزنیم 

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

به نظرم از اول نباید یادشون بدی هر روز برن بیرون

من دخترم دوسالشه زیاد بیرون نمیبرمش 

ولی دختر خواهر شوهرم پنج سالشه هرروز باید بیرون باشه خواهرشوهرمو دیوونه کرده

باید تو خونه سرگرمشون کنی بازی کنی کاردستی درست کنی گل بازی و...

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
گوشی. تلویزیون. خودت بازی کن باهاش. خلاقیت به خرج بده....ازش کاردستی بخواه درست کنه.......تو کارای خ ...

کاردستی خیلی باش کارکردم دیکه حالم بهم میخوره از کاردستی ، توپم بدم خودش تنها بازی نمیکنه 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر