2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه در اومده باشه نمیتونی تکون بدی 

چرا تکون‌میشه داد خیلی درد داره و ورم بعضی مواقع.من زیاد مچ‌دستم درد میره

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

ولی اگر ورزش میکنی تا چند وقت موقع فعالیت مچ‌بند استفاده کن.من مفصلام ضعیفه.کلا ضعیفم البته الان به دلایل زیادی اضافه وزن دارم ولی کلا دستم پام کتفم همه دایم دررفتگی دارم .ولی دکتر کش میده درمانو قبلا میرفتم‌شکسته بند برام جا مینداخت الان طب سوزنی میرم مثلا برا کشیدگی تاندون پام

ورم نکرده ها ینی خیلی جدیه؟ 

یکم امشب بزار داخل اب گرم و‌نمک یکم‌اروم اروم ماساژش بده.با به مچ‌بند ببند.حوصله داری یه چیز بگم درست کنی شبی روش بزاری ببینی بهتر میشه

یکم امشب بزار داخل اب گرم و‌نمک یکم‌اروم اروم ماساژش بده.با به مچ‌بند ببند.حوصله داری یه چیز بگم درس ...

اره بگو دمت گرم مسابقه دارم رشتم موی تای و کیک بوکسه خیلی واحبه برام سریع خوب شه🥺

اره بگو دمت گرم مسابقه دارم رشتم موی تای و کیک بوکسه خیلی واحبه برام سریع خوب شه🥺

اگر امشب داری این موادو اماده کن نداری صبح‌بخر.

ارد نخود

مورد 

زردچوبه 

شکر

زیره.زرده تخم مرغ.اینارو‌قاطی کن غلظتش نه شل باشه که شره کنه نه سفت که خشک‌باشه .بمال رودستت و یه نایلون بزار و با یه دستمال ببند.هر چی میتونی تحمل کن یه روز دور روز اگر نه میتونی شبا موقع خواب بمالی تا صبح بشوری دوباره درست کنی.

ببین اینجا عطاری یه چیزم‌هست گفت تیغ حلیمون باید اول بکوبی بعد خوب با اسیاب پودرش کنی اونم برا درد استخون‌خ‌وبه اونم میتونی قاطیش کنی.اگر نه حوصله نداری همون مواد بالا

یدونه پماد سقز هم‌بخر.بمال رو دستت یکم و ببند بعد یه کم کیسه اب گرم بزار.ولی اگر اول یه عکس بگیری بهتره.چون برا شکستگی چرب کردن موضع خوب نیست