2777
2789
عنوان

تتو بدن

241 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دارم تتو بدن یاد میگیرم خواهشن اگر کسی در این زمینه چیزی میدونه بهم بگه .درآمدش. آسونی کار.وچیزایی که تجربه دارین ممنون از همتون وروی ماهتون میبوسم😘

خیلی خستم

تتو قفسه سینه خیلی دوست دارم🤤😍

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در خدمتتم 😄

کجا انجام میدی؟

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

سلام عزیزم

من تاتو کار نیستم ولی ی تجربه دارم گفتم بهت بگم

من عاشق تاتوی بدن بودم و دوست خالم که تاتو بدن بلد بود اومد واسم تاتو زد وقتی کارش تموم شد کلی ذوق کردم اما دیدم تاتو رو کج زده و خیلی زخیم زده و حسابی بد شده بود الان رو دستم تاتو کجه و خیلی تابلوهه و رنگش تعقییر کرده

بنظرم‌ اول از همه مواد درجه یک بگیر و بعدش حسابی توی کارت دقت و ظرافت یادت نره مخصوصا برای تاتوی نوشته اونم انگلیسی اگه ظرافت به کار نره تاتو افتضاح میشه 

و قبل تاتو زدن حتما دست طرفو چک کن ی موقعه طرح نوشته رو کج نزده باشی چون هم توی ذوق خودت میخوره هم مشتری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز