2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگین 😔

166 بازدید | 22 پست

من باردارم و چهار ماهمه . دیروز توی یه جمعی داشتم میگفتم ذوق دارم زودتر جنسیت معلوم بشه برم کم کم لباس اینا بخرم . یه نفر گفت نخر بذار ۷ ۸ ماهگی . ممکنه به هر دلیلی بچه دور از جون ( البته اون نگفت دور از جون) از بین بره . خیلی دلم شکست 😟😞😞

انشااله سالم و سلامت به دنیا میاد

به دل نگیر 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

انرژی منفی و دور کن 

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیخود گفته انشالله کوچولوت بغل میکنی عکسشم برای ما میزاری سوره حضرت یوسف روسیب بخون بخور بچت ناز بشه مثل خودت نمازتم فراموش نکن هرچی دوست داری براش بخر

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم