2777
2789
عنوان

باهوش ها ‌. فقط بیان

256 بازدید | 51 پست

سلام ✋🏻🌹

یه نفر باهام صحبت می‌کنه و گفته دختره . اما شک دارم بهش . چون اکثر رفتار هاش و حرفاش احساس میکنم شبیه یه دختر نیست . 

شما بودید چه سوال های ازش میپرسیدید؟! 

خدا میدونه تا حالا چند بار با اسم دختر  ، از دخترا سو استفاده می‌کنه . دوست دارم این بار موفق نشه 

اما نمی‌خوام بفهمه بهش شک کردم 🤕

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ویس بدع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ما فقط در حد چت عادی با هم صحبت میکنیم  حتی وویس هم نمی‌ده

قطع ارتباط کن خب کسی که یه ویس هم نمیده 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

یک سوال بپرس که فقط یک دختر میتونه جوابشو بده مثلا حسش زمان عادت ماهانه 

اره این یه سوال خوبه 

اما دیگه به ذهنم نمی‌رسه چی ازش بپرسم 

میگه مذهبیم که سوال های آرایشی و کاشت ناخن و... ازش اگه پرسیدم جوابی نده

از این حرصم میگیره 🤦🏻‍♀️🤕

گلم چطوری لینک تایپیکمو به تایپیک های دیگه بدم عکس میدی 

منم نمی‌دونم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دوستان چطوری لینک تایپیکمو به تایپیک های دیکه بفرستم 

برو تاپیک مربوطه 

اون بالا قسمت سرچ گوگل یه آدرسی هست کپی کن 

بعد هر جا خواستی لینک رو بفرستی . دستت رو چند ثانیه قسمت تایپ نگه دار و بعد بزن جای‌گذاری 

لینک ارسال میشه 

میگه وویس نمیدم

پ مشکوک میزنع بگو اگ راس میگی دختری می‌خوام صداتو بشنوم