2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

468 بازدید | 56 پست

سلام دوستان 

خودتون یا اطرافیانتون بودن که این عمل و انحام داده باشن و راضی باشن؟

من بااینکه مجردم و بیست سالمه اما دچار مشکل میشم برای دوچرخه سواری اینا و خیلی رو مخمه ،یکم اضافه وزن دارم فک میکنم به همین خاطر این شکلی شده خیلی چیزای بدی درباره این عمل شنیدم و بنظرم دردناکه میخوام ببینم واقعیت داره یا نه 😑

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا برام سواله اینقدر ابعادش بزرگه واقعا؟

راستش من واقعا نمیدونم تا چه حدش غیزطبیعیه اما با توگه به چیزاییذکه شنیدم فک  میکنم بزرگه ،ببخشید ولی واقعااویزونه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
مگه چقده😐😐 توی حالت عادی و مجردی زیاد بزرگ نیس  ازدواج کنی بچه بیاری بزرگتر میشه  ...

متاسفانه مال من از الان اینطوره ولی خیلی بابتش ناراحنم💔

هزینش چنده

نمی دونم 

انجام دادم بشدت راضیم

خاله و همسایمونم انجام دادن راضین

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
منم همین بودم... مث تو ... ولی بعد دوتا بچه فرق نکرده... بزرگ نشده بیخود نگرانی

اخه من اطلاعتم خیلی کمه خب

نمی دونم یچیزی عادی هست یا بین خانما نرماله ایا در اینده تو زندگی زناشویی مشکلی ایجاد نیم کنه؟

انجام دادم بشدت راضیم خاله و همسایمونم انجام دادن راضین

جدی؟کجا؟چندوقته؟هزینه ش

جدی؟کجا؟چندوقته؟هزینه ش

من مشهدم. 2 سال پیش حدودا 3 تومن

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
اخه من اطلاعتم خیلی کمه خب نمی دونم یچیزی عادی هست یا بین خانما نرماله ایا در اینده تو زندگی زناشوی ...

نرماله ... برای هر چیزی زیر تیغ نمیرن که... کسی تاحالا به مرور نگفته بیضه شون متقارن نیس یا تیرگی دارن یا هر چیز مزخرفی.... ما خودمون خودمونو اذیت میکنیم

عزیزم اشکال نداره‌فعلا مدارا کن  چون بعد ازدواج بزرگتر هم میشه  بعد برو عمل کن که دیگ ...

مرسی💜

میدونم باید ادم باید اعتماد به نفس  داشته باشه ولی در حد درد دل واسم سواله واسه بعد ازدواج با این ظاهر بد نیس ینی یه مشکل به حساب نمیاد؟