دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
آره میخوام خوشحال بشن🙂 یه مسیر که همش سخته رو به اندازه ی یه ساعت پیاده میرن یه ساعتم برمیگردن&nbs ...
خوبه بخرید
میتونن محصولات و اینارو هم بار بزنند
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خر چند هست بخرم بزارم تو حیاط بوسسس کنم دوس دارم😍🥺
به نام خدای مهربونم ☘️💕 میگن دعا شما نی نی سایتی ها جواب میده 🥺اگر چشمتون به امضام افتاد واسه رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم میکنید ♥️💕 من دورت بگردم 🥺😍همه زندگیم به سلامتی روزی که جلو همه بگم مال من شدی آره آخرش من و ط شدیم ما بگردم به دورت♥️کاربر عزیز لطفاً دخالت نکن و بحث نکن با من تو هیجای زندگی من نیستی و یاد بگیر تا وقتی با کفشایی کسی راه نرفتی قضاوتش نکن 😏😏 ♥️💍متهدم به عشقم 💍♥️پی وی مزاحمت خواهر و خانواده محترمتان رو به ...میدهم با تشکر😏😏😒
آخه مزرعه و اینا موتور خطرناکه،جاده خاکی و تمه ست،بعد نمیتونن محصول رو برار بزنند