2777
2789
بچهاخیلی اعصابم خورده واقعا نه بمن فقط بلکه به تمام بی حجابا یامانتویی ها توهین کرده

واقعا با خدا بودن به نوع پوشش نیست به رفتار و اخلاق آدماست من هزارتا آدمو میشناسم که چادرین حتی جلو پدرشون هم ححاب دارن ولی ذاتشون..... 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐😐 بامنی؟؟؟؟؟ 

نه گلم عزیزم ببخش اشتب ریپ کردم ..‌ با همون کاربره بی ادبم که توهین کرده...😘😘😘

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
دقیقادرسته هرگز بیاد ندارم به یک خانم چادری یامذهبی توهین کرده باشم  همیشه هم باکمال احترام باه ...

بخدا مطمعنم همش از رو عقده س 😂اونا که خیلی بدحجاب آن وتوهین میکنن به خاطر اینه که یه روز مجبور شدن حجاب بزنن اونا هم که حجاب دارن و حجاب شون دلی نیست واز روعقل ومنطق واجباره بد حجاب رو فحش میدن

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
بخدا مطمعنم همش از رو عقده س 😂اونا که خیلی بدحجاب آن وتوهین میکنن به خاطر اینه که یه روز مجبور شدن ...

نمیدونم  واقعا هردلیلیم داشته باشه حق نداره بمن توهین کنه وهم من وهمه شما که مانتویی هستین و چادرنمیزنید

اینجا که آرامشه ودعوانیست میگم بفهمیددد باشد که رستگار شوید 😂 فقط چادری ها باحجاب نیستن وفقط بدحجاب ها هم باکلاس وروشنفکر نیستن

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

من خودم کل خاندانم توی دادگاه هستن بخوام گیرش بندازم کافیه فقط همین رو به اول عموم که خودش هم توی کلانتری سرهنگ هستن نشون بدم وبعد پدرم که خودش قاضی هست ولی نه دلم نمیادکسیوبدبخت کنم گذاشتم نی نی یاربه حسابش برسه

@نی_نی_یار_3  

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
من خودم کل خاندانم توی دادگاه هستن بخوام گیرش بندازم کافیه فقط همین رو به اول عموم که خودش هم توی کل ...

بخودشم گفتم که میتونم بیچارش کنم اما دلم میسوزه اینوخداخودش زده

خودش تو تاپیکش گفته به هم احترام بذاریم،بعد به ایشون تهمت میزنن و میگن اینکاره ای

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
من چرا بلد نیستم تک کنم آخه ☹☹☹

اول@رو بزار،بعد اسمشو بنویس،اگه آبی شد،ینی تگ شده