2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بجا اینک رو حجابش کار کنه رو شعورش کار میکرد ک خودشو عقل کل میدونه 

باهات به شدت موافقم♥👍🏻

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
بچهاخیلی اعصابم خورده واقعا نه بمن فقط بلکه به تمام بی حجابا یامانتویی ها توهین کرده

باید یاد بگیریم اولا پوشش هر کسی به خودش ربط داره این که یه سری بی‌حجاب با حجاب رو فحش بدن یه سری باحجاب بد حجاب رو وضع همینه از مردم جهان سوم همین بیشتر انتظار نمیره بابا بیاید یه عالمه خوشتیپ وباکلاس وتر وتمیز و پوشیده بپوشید نه بی حجاب باشید نه چادر سر کنید به نظرم این طوریه که نه سیخ میسوزه نخ کباب

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

تو تاپیک برنجش گفته این حرفارو بهت،،واقعا خودش شعورشو نشون داد

خب منم چادری نیستم،معنیش این نیست که ج..ن..... یاخودفـ.رو.... باشم😑واینکه پوشش هرکسی به خودش مربوطه،ای کاش بجای اینکه رو حجاب دیگران کار میکرد،سرش تو لاک خودش بود و اول به شعورش رسیدگی میکرد

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
😂😂😂😂والا از دیروز تایپکم زدم ولی خبری نیس ک نیس

شخصیتش و نشون داده بیشعور‌‌‌.. مگه هر کی چادر نداشته باشه یعنی ج ..... چقدر طرز فکرش عقب موندست...خیلی بیشعوری واقعا 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
باید یاد بگیریم اولا پوشش هر کسی به خودش ربط داره این که یه سری بی‌حجاب با حجاب رو فحش بدن یه سری با ...

دقیقادرسته هرگز بیاد ندارم به یک خانم چادری یامذهبی توهین کرده باشم  همیشه هم باکمال احترام باهاشون رفتارکردم وحتی خیلیم دوسشون داشتم  اکثردوستای خودم چادری هستن 

تو تاپیک برنجش گفته این حرفارو بهت،،واقعا خودش شعورشو نشون داد خب منم چادری نیستم،معنیش این نیست که ...

اره عزیزم ببین من چقدر درکمال ادب بهش گفتم که چرا باید کسی توطرزپوشش کسی دخالت کنه بمن میگه تواونکاره ای منم میتونم تهمت بزنم 

😂😂😂😂والا از دیروز تایپکم زدم ولی خبری نیس ک نیس

😂😂وسط دعوا یادت افتاده توم 😂😂شوخی میکنم اولا تاپیک من نیست دوما شوخی بود گفتم بخندی

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
😂😂وسط دعوا یادت افتاده توم 😂😂شوخی میکنم اولا تاپیک من نیست دوما شوخی بود گفتم بخندی

😂😂😂😂😂گفتم اینجا هم شانسمو امتحان کنم البته نی نی یار پیداش بشه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
اره عزیزم ببین من چقدر درکمال ادب بهش گفتم که چرا باید کسی توطرزپوشش کسی دخالت کنه بمن میگه تواونکار ...

واقعا براش متاسفم😑🤕

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠