2777
2789
عنوان

رونا

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارت۳۲ دوستان گلم من و امیر ازدواج کردیم بعد کلی سختی و اتفاق که براتون تعریف کردم به هم رسیدیم ن ...

خیلی خوشحالم ک ب هم رسیدین   

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
سلام عزیزم چ خوب ک بهم رسیدید راستی بچه ندارین‌؟ و اینکه شغل شما چیه یادم رفته رشتتون چی بود و ال ...

بعد از اینکه بچه امو از دست دادم،الان خیلی میترسم که باردار شم اما دارم روی خودم کار میکنم تا باهاش کنار بیام

من از همون بچگی به دارو خانه علاقه داشتم،و دارو سازی قبول شدم ولی خوب بخاطر اون اتفاق ها تق و لق شد،دوباراه کنکور دادم اما ریاضی، رفتم مهندسی کامپیوتر و الان تویه شرکت برزگ مشغول به کار هستم، برنامه نویسی و اینجور چیزا و ازش راضی هستم

من خرداد میرم توی ۲۸ سال عزیزم

بعد از اینکه بچه امو از دست دادم،الان خیلی میترسم که باردار شم اما دارم روی خودم کار میکنم تا باهاش ...

موفق باشی عزیزم

ان شاالله ک خدا ی بچه خوشکل و سالم هم بهتون بده خوشبختیتون تکمیل شه❤

امیر چندسالشه؟

ی چیز دیگه عکستونو نمیذاری؟🙈

موفق باشی عزیزم ان شاالله ک خدا ی بچه خوشکل و سالم هم بهتون بده خوشبختیتون تکمیل شه❤ امیر چندسالشه ...

ممنونم عزیزم 

امیر ۳۳ سالشه 

نه عزیزم عکس نمی‌ذارم چون میترسم کسی ما رو بشناسه 

چقد گشتم تا کاربریتون پیدا کردم خوشحالم که اخرش به عشقت رسیدی بنظرم بعد علیرضا بیشتر قدر همو میفهمین انشاءالله که تا آخر عمر همینجور عشقتون تازه بمونه 👏😆😍

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه.