2777
2789
عنوان

چاقم وزشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5333 بازدید | 59 پست
عزیزم همه بنده خدان ب خودت نگو زشت.   اینجا بودی رات مینداختم برا لاغر شدنو اینکه چطوری طبیعی ن ...

میشه راهنمایی کنی من روزگاری 50کیلو بودم الان 78شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من متوسط و زشتم..هیچ چاره ای ام نیست  رفتم تو لیست تو تجرد قطعی

اوووووف شما ازونایی که رو مخی حسابی .... خب عزیزم وقتی پول داری کار داری چرا به خودت نمیرسی و همممش داری غر میزنی، چاقم زشتم الم بلم فلانم بیسارم،،  بعد جالب اینه که حرف روتون تاثیر نداره مث خواهر زاده من 😫 ....والا بخدا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بنظرم خواهرت خیلی داره دست پایین ازدواج میکنه و حسودی هم نداره . ۱۳ سال اختلاف سن دارن تازه شوهرش کارمنده . زندگی کارمندی یعنی بخورو نمیر. قیافش اگر خوبه هم نونو آب نمیشه تازه با سیزده سال اختلاف سن زودتر از خواهرت میشکنه . 

راجب حسادت خودتم بگم ببین من یه همکار داشتم نود کیلو بود الان چندین ساله شصتو دو کیلوئه . رژیم گرفت در کنارش باشگاه رفت قیافشم کلی با حقوقش ساخت پوستش شل شده بود رفت سینشو پرتز گذاشت گونشو ژل زد دندوناشو کامپوزیت کرد کلی به تیپش میرسه . جاریمم ۹۴ کیلو بود باردار نمیشد از چاقی زیاد رژیم گرفت شد شصت کیلو البته بعد از زایمان دوباره ول کرد چاق شد ولی میخوام بگم میشه لاغر شد. توهم همین باش خوب . اول رژیم بگیر دوم اگر نشد اسلیو معده کن یه دکتر خوب میشناسم خواستی آدرسشو بهت میدم . مگه دبیر نیستی دستت تو جیب خودته پولتو جمع کن یکم به خودت برس والا مردا همه دنبال زن دبیرن .  

تو این دوره زمونه باید به زیبائیت برسی، حتما رژیم پروتئین بگیر، سیر میشی و سریع لاغر. نشد برو کاشان پیش دکتر عیدی معده ات رو کوچیک کن. به اندام صورتت برس و عمل کن، پول داری وام بگیر خرج زیبائیت بکن، چه میشه کرد، نمیشه منکر تاثیر زیبایی در ازدواج شد.

ببین عشقم خیلی دلم میخواد بهت بگم ظاهر مهم نیست و این حرفا ، ولی متاسفانه حقیقت اینه که اینجا ایرانه و واسه مرد ایرانی ظاهر خیلی مهمه، پس اگه میخوای ازدواج کنی زودتر به نظرم خوب به ظاهرت برس ، اگه وزنت زیاده بارژیم کتوژنیک میتونی خیلی سریع لاغر کنی اگه اراده داشته باشی ، ظاهر هم که الان خداراشکر انقد میکروبلید و شیدینگ لب و ژل و بوتاکس و کانتور صورت و ... اومده که با یکم هزینه و وقت خیلی سریع و راحت میتونی به ظاهر خوب برسی . البته اینم بگم این که تحصیلات و سواد داری خیلی عالی و فوق العادس و واقعا احسنت داری ، اما در کنارش به ظاهر هم خیلی خیلی اهمیت بده چون واسه مرد ایرانی خیلی مهمه

😍

زومبا خییلی لاغر میکنه.    هر روز صبح ب عنوان صبحانه ی سیب بخور.    زومبا هم برا ...

باشگاه رفتی؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
ببین عشقم خیلی دلم میخواد بهت بگم ظاهر مهم نیست و این حرفا ، ولی متاسفانه حقیقت اینه که اینجا ایرانه ...

رژیم کتوژنیک چیه؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج