2777
2789
عنوان

چاقم وزشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5333 بازدید | 59 پست
عزیزم عکستو بزار من واقعیتو بهت میگم

خواعرام اینجان

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن اگه یکی بخوادت با همین ظاهر تورو میخواد مثل یه مادر که هیچ وقت فکر نمیکننه بچش زشته (البته مطمئن هستم که زشت نیستی فقط اعتماد به نفس نداری چاقی هم مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه)

دوم قرار نیست اتفاقای خوب زندگی آدما همش تو یه زمان باشه یکی تو دهه دوم زندگیش خوشبختی یکی تو دهه سوم یکی ....

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
زیاد رو خواستگار زوم نکن نگو چرا خواستگار ندارم   برو باشگاه به خودت برس هنری یاد بگیر برو سرک ...

اخه دیگ کی

29سالمه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

۱.رژیم بگیر گلم و ورزشو شروع کن

۲.برو سرکار هرکاری بهتر از بیکاریه هم تو جامعه ای هم از این حس پوچی درمیای

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
دانشجو دکترام دبیرم

خب پس گلم

موقعیتت هم که عالیه

خوب بخور خوب بپوش و ورزش کن 

ببین چیه صورتت دوست نداری اگه میتونی تغییرش بده

به پوست مو و دندونات خیلی برس

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

تو جای من بودیچکارمیکردی چاق زشتت حتژ ی خواستگارم ندارم

خب باید به خودت برسی ورزش کنی 

دندان پوست و مو مهمه دیگه 

برای پوستت باید مراقبت پوستی داشته باشی کرم بزنی ضد افتاب ماسک صورت  

برای دندان هم همون بهداشت رعایت کنی یا اگر خیلیی نامرتب باشه ارتودنسی 

مو هم یه پیج میزارم واست مراقبت مو رو بهت یاد میده خیلی خوبه 

ورزش رو فراموش نکن

چجور مثلا بهم بگو

زومبا خییلی لاغر میکنه.    هر روز صبح ب عنوان صبحانه ی سیب بخور.    زومبا هم برا روحیه عالیه هم لاغر میکنه   من لاغر بودم  رفتم زومبا اصن بدجوری وزنم کم شد.  نتیجه گرفتم ب خانمهایی ک از چاقی ناراحتن  حتما برن زومبا 

اخه دیگ کی 29سالمه

سنت زیاد نیست که بعضیا چهل سالگی ازدواج میکنن همین چند ماه پیش یکی از دخترای فامیل سی یک سالگی ازدواج کرد اعتماد به نفست بالا ببر اگه حس می‌کنی چاقی برو باشگاه به خودت برس خیلی جواب میده

🌜

دانشجو دکترام دبیرم

موقعیتت ک خیلیی عالیه اونم تو ۲۹ ساالگی والا دوستومن‌خودسو کشت تازه تو ۴۰ سالکی دکتر شده دلشم خوشه بهش بگن خانوم دکتر چاق و زیر معمولیه همشم عکس میذاره اینستا...بمنم دیگ محل نمیده.اعتماد بنفست پایینع ب نظرم