2821
2789
عنوان

بورسیه 🇨🇦

161 بازدید | 10 پست

من قراره برای بورسیه تحصیلی اقدام کنم ولی خیلی کلافه ام نمیدونم برای چه کشوری بورسیه بگیرم 😭

از یه طرف خیلی علاقه به اروپا و هوای سرد دارم 🌨

از یه طرف هم آرمی هستم و علاقه زیادی به کره ای ها دارم 🌼

ـــــــ ــــــــ ــــــــ 

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چند ساله دارم رو این مسئله فکر میکنم ولی به نتیجه ای نمیرسم 😭😭

ــــــــ ــــــــ ــــــــ 

میشه لطفا بگین به نظر شما کدوم کشور برای زندگی و تحصیل بهتره و تو کدوم کشور آینده خوبی دارم رشته ام دندانپزشکی هستش و ۲٠ سالمه  (بین کره جنوبی و انگلیس بگید)

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالته و دختر ۱۱ ساله داری؟  انتظار داری تاپیکتم باور کنیم؟

این پیج من نیست برای خواهرمه اون بچه داره من ندارم 

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

بین این دو کشور، حتما بریتانیا رو انتخاب میکنم، یعنی چی که چون آرمی‌ای میخوای بری کره جنوبی؟ در جریانی که چقدر اونجا دانشجو دیپورت شدن یا اصلا خودشون برگشتن؟ نصفه‌شونم بخاطر همین گروه خوانندگیِ احمقانه رفتن!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز