2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهار زیاد هوا گرم نیست امکانش هست برات درو پنجره باز بزار  ولی خب نیاز میشه پنکه تو اتاق خوا ...

خیلی ناراحتم میکنه این نامزدم میگه اینا واجبه باید بخری دیگ  نمیگه نداری عیب نداره  خودم میخرم

خوش به حالتون خيلي خوبه كه  

ولی این روزا دخترای شهر ما خیلی چیز میز میارن، خودشون میارن، نه به اجبار، خب دخترم اگه توان داره، یه گوشه ش رو بگیره، برای زندگی خودشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
نامزد من میگه تو جهزیه دختر هس

نه والا 

جدیدا همه چی شده با دختر کم مونده بگن هود در و پنجره ام با خودتون بیارید 

والا انصاف نیست 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
خیلی ناراحتم میکنه این نامزدم میگه اینا واجبه باید بخری دیگ  نمیگه نداری عیب نداره  خودم م ...

خداروشکر شوهره من اصلا خودشو دخالت نداد تو خرید جهیزیه و گفت هرچی میتونی بخر نتونستینم خودمون تو زندگی کم کم میخریم ولی خب چون تک فرزند بودم پدرم کم نذاشت درکل داماد نباید خودشو دخالت بده