2777
2789
عنوان

شوهرمو کتک زدم...

1444 بازدید | 32 پست

حوصله توضیح دادن ندارم

از صب فقط غصه دارم

بمیرم برا بچم...اومده بو دلداریم‌میداد...بچه دوسال و نیمه...

سر یه سری‌مسایل بخلطر شوهرم با خانوادم قطع رابطه کردم...حالا تقی به توقی میخوره میزنه تو سرمو تحقیرم میکنه.

امروز بهم گفت مثل مامانتی...منم جیع و داد راه انداختم که انقد به خانوادم توهین نکن.با مشت میزدم تو سر و سینش...

طفلک بچم...

دیوانم کرده عصبیم‌کرده خسته شدم...

خسته...

بچم نبود یا خودمو می کشتم یا اونو...نامرد بی شرف

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حقش‌بود خوب کاری کردی بهش رو نده هیچی بدتراز این‌نیست که بخاطرشوهر ادم‌قطع رابطه کنه با خانوادش 😐

خوب یکی نیست بهش بگه اشعال تو که میدونی بخاطر تو بوده دیگه توهین و تحقیرت چیه‌‌‌...

من اینجا غریبم تنهام

خانوادش چارتا پله پایین تر...دوری و دلتنگی پدرومادر نمیفهمه...

الهی خدا به سرش بیاره

نمیخواستم تو این شرایطت بگم اما بخاطر بچه میپرسم

چرا جایی که اولش بود با حرف زدن حلش نکردی که کار به کتک نرسه؟ رابطه تونو نجات بدید و بالغانه مشکلاتو حل کنید وگرنه یه بچه اسیب  دیده تحویل اجتماع میدید و روانش داغون میشه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
منم خیلی رو ریتم نیستم الکی غصه عالم رو دلمه هرچی از گذشته یادم میات و حرصم میده

تو میگی الکی...من الکی نیست غصه هام

درس میخوندم سرکار میرفتم تو جامعه بودم دوست داشتم روحیه داشتم شاد بودم آرزو داشتم

الان خودممو دروددیوار خونم و بچم با یه عالمه حسرت گذشته و دعواهای روزانه

تو میگی الکی...من الکی نیست غصه هام درس میخوندم سرکار میرفتم تو جامعه بودم دوست داشتم روحیه داشتم ش ...

😪😪

پریود هستم الکیم نیس هورمانهام بالا پایین رفته

چندروزه صبح یاد اتفاق هایی افتادم از عصبانیت....