2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی بترسی باهاش روبع رو میشی

این بدترش میکنه ک😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

من همیشه ترس از دست دادن پدرو مادرم و داشتم.همیشههههه.تا اینکه واقعا جدی جدی برام اتفاق افتاد.و پدرم پارسال ۱۳ مرداد دیگه بیدار نشد از خواب در حالی که کنارش خواب بودم.و صبح خودم متوجه نشدم که تموم کرده فقط هی دیدم چرا بیدار نمیشه .که صداش کردم بیدار نشد تکونش دادم و بعد دیگه تموم.و ازوت موقع هر روز هر صبح هر شب گریه میکنم و همش قبرستونه تفریحم.وحشتناکهههههههههه.ولی حسش میکنم کنارم و این که اومد تو خوابم گفت اینقدر بی قراری نکن دارم عذاب میکشم

میگم به جای کار کردن روی این قضیه بگرد  دنبال ریشه اش چون حتما یه چیزی ته ذهنت هست که اذیتت میکنه اونو حل کنی اینم از بین میره

حتما از کودکی یا یه سری خاطرات باعث این ترس شده اونا رو التیام ببخش

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
من چیکارکنم که همش صحنه سازی میکنم بعد میگم خدایا بدون اونانمیتونم 

ذهنتو کنترل کن نذار اون تورو کنترل کنه

میدونی فکر کردن به این اتفاقات باعث میشه توی بدنمون یه سری هورمون ترشح بشه و بعد هر چی بیشتر بهشون فکر کنی بدنت به این مواد شیمیایی معتاد میشه و هر سری قضیه رو بیشتر اب و تاب میده تا تورو ببره به همون فضا

راه حل اینه وقتی افکار میاد فقط مشاهده شون کن خودتو باهاشون همراه نکن مثل یه پرده سینما باش که تصاویر میره و میاد اگه هوشیار بمونی اون اتفاقا توی مغزت رخ نمیده تو میتونی افکارتو انتخاب کنی