2777
2789
عنوان

جداشدیم😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 27 پست
چطور میتونی بگی دوستت داشت؟معنی دوس داشتنو‌میدونی؟

داشت تمام تلاششو میکرد که شغلش اوکی شه بهم برسیم بااینکه سنش کمه۲۰ سالشع من میدیم و اخلاق بدی نداشت بیرون میرفتیم عین ملکه بام رفتار میکرد ولی این ی موردش افتضااااح بود اونم البته درطول روز میچتید اما کم😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داشت تمام تلاششو میکرد که شغلش اوکی شه بهم برسیم بااینکه سنش کمه۲۰ سالشع من میدیم و اخلاق بدی نداشت ...

من فک‌کردم میگی تا یک و نیم با کس دیگه ای چت میکرد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

شوهر منم دقیقا قبل عقد همینجوری بود و و من تحملش کردم اونم میگفت بعد عقد دیگه با دوستام نیستم منم گفتم لابد راس میگه خلاصه من باهاش عقد کردم دقیقا بعد عقد همینکارو میکرد من تو خونه تنها بودم میرفت تا نصف شب با دوستاش.با من قهر میکرد میرفت با همکاراش خوشگذرونی.الانم دارم پله های دادگاه و بالا پاین میرم و یه ساله زندگیم تباه شده.برو هداروشکر کن خلاص شدی

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
موقع ازدواج وعقد چند؟

یه ساله عقد کردیم ۴۲بود 

قبلا تو سن کمتر ۲۴سالگیم یه بار عقد کرده و جدا شده فامیلاش میگن با اونم اینجوری بوده که جدا شده.اخلاقی داشته باشن دارن تغییر نمیکنن.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔