2777
2789
عنوان

جداشدیم😞😭

330 بازدید | 27 پست

سراینکه اون (کسی که عاشق همیم و یجورایی جدی بودرابطه )از صب تا۶دانشگاس بعد تا۸باشگاه بعدم تا۱۲شب بادوستاش بیرون باشه بعد تا۱/۵میاد میچته توجیحش اینکه بعدا ازدواج دیگه نمیتونه جوونی کنه

انقد عذاب آور و سخت بود که تمومش کردم الان دارم میمیرم از دلتنگی بخدا😞😭😭😭

حق بمن میدید یا اون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دلیل جدایی قانع کننده نبود ب نظرم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
این آدم اصلا نبوده  کی وقت کردی وابسته و دلتنگ بشی ؟

نه چهار روز در هفته دانشگاست بقیش هست درحد معقول و اینکه هفته ای دوبار بیرون میریم خیلییی همو دوس داریم ولی حالا انقد اذیتم بودم ک...😭😭😭

اون

بنظرم راست میگه قبل ازدواج نگرده با دوستاش باشگاه نره کی بره!!!؟؟

بعدش نمیشه اصلا

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

نه چهار روز در هفته دانشگاست بقیش هست درحد معقول و اینکه هفته ای دوبار بیرون میریم خیلییی همو دوس دا ...

چطور میتونی بگی دوستت داشت؟معنی دوس داشتنو‌میدونی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..