2777
2789
عنوان

موهاممم😂😐🤦‍♀️

124 بازدید | 13 پست

دوس دارم موهامو کوتاه کنم تا رو شونه هام  ولی دوس دارم موهام بلندم باشه😐😂

حس میکنم مو کوتاه بهم میاد ولی ۱ ساله در تلاشم موهام بلند بشه🥲

اگه موهام سریع بلند میشد همین فردا کوتاه میکردم ولی موهام با بدبختی ۱سانت رشد میکنه 🤦‍♀️😐

نمیدونم چیکار کنم😂بین دوراهی گیر کردم😐😂

تا کجاس؟

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه ۱۰ سانت پایین تر از شونه😐🤦‍♀️با بدبختی همین قدر شده

اووووو گفتم چقده🤣🤣

من تا پایین باسنمه شدیدن ی مدته هوس کردم کوتاه کنم

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
اووووو گفتم چقده🤣🤣 من تا پایین باسنمه شدیدن ی مدته هوس کردم کوتاه کنم

😂😂بخدا با بدبختی اینقدر شده خیلی سرعت رشد موهام کمه

من میدونم وقتی کوتاه کردم سریع پشیمون میشم😐

😍😍

😂😂بخدا با بدبختی اینقدر شده خیلی سرعت رشد موهام کمه من میدونم وقتی کوتاه کردم سریع پشیمون میشم😐 ...

قسمت جلو موهاتو ی مدل کوتاهی بزن شاید دیگه دلت نخاد پشت موهاتو کوتاه کنی

جلو موهام کوتاهه تا پایین چونمه همونو دیدم هوس کردم کوتاه کنم🥲😂

ی رنگ مو بزار یا ی مدل بافت بزن یکم با ی سری این کارا تنوع بده شاید از فاز کوتاهی بیای بیرون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز