2777
2789
عنوان

لنز

63 بازدید | 10 پست

چرا یک دختر باید لنز بزاره مگه چشمای خودش چشه؟!!

یعنی میخواسته تنوع ایجاد کنه اونم تو دانشگاه  

دلایلی که یک دختر این کارو میکنه چیه؟از نظر من چون خواسته درونی زن توجه کردن بهش هست این کارو میکنه ایا دلیلی غیر این هست اگر هست چیه؟!!

وقتی 
لنز چشم رو نابود میکنه بعضیا برای تنوع بعضیا برای ضعیفی چشم بعضیا برای جلب توجه همچین کاری رو میکنن ...

من فکر میکردم مغزش روشنه ولی ظاهرا مغزشو خاموش کرده بیشتر از اطرافش تاثییر میگیره.

وقتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لنز چشم رو نابود میکنه بعضیا برای تنوع بعضیا برای ضعیفی چشم بعضیا برای جلب توجه همچین کاری رو میکنن ...

سلام فلفل قرمز خیلی خوب بود هر وقت میبینم یادش میوفتم.ماست نوشابه به خوردم دادی  اونشب شکمم به هم ریخته بود.مثل الان هی غارو غور میکنه   

وقتی 
جلب توجه برای یه خانم خیلی مهمه

اخه خودش مگه چشه که لنز میکنه تو چشمش.  مثلا چشم مشکی خرمایی البته زیر نور افتاب ندیدم رنگشو چشه که میاد لنز چشم نمیدونم چیه زاغه خاکستریه میزاره تازه داخلش هم مصنوعی هست اصلا منحصر به فرد نیست  تازه بهش هم نمیومد

وقتی 
سلام بابا بزرگ دوباره خواستی تعارف نکن

بچه جان اینقدر رو این کلمه حساس نباش که بیشتر میشنویش.  الان اینکارو بکنم باید برم شلنگ بندازم تو حلقم.  

وقتی