mahi_shonam مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 471 عنوان چله 70 بازدید | 11 پست وای خانومااا من از اول رمضون چله یه سوره ای رو برداشته بودم همیشه نمازصبح میخوندم امروز گفتم بزار روز میخونم ، الان یه تاپیک دیدم یهو یادم اومد نخوندم دیدم یک ساعت از ۱۲ گذشته😭 1401/02/14 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_shonam مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 471 خیلییی ناراحتم ینی هرکی وسط چله یادش بره و چلش بهم بخوره یعنی صلاح نبوده حاجتش؟؟نمیشه دوباره چله بردارم؟💔
یاخداامیدمی عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1267 خیلییی ناراحتم ینی هرکی وسط چله یادش بره و چلش بهم بخوره یعنی صلاح نبوده حاجتش؟؟ نمیشه دوبار ... عب نداره خدا قبول میکنه الان بخون بعد هم دوسه تا آلارم رو گوشیت بزار ک یادت نره
sheida325 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 465 منم دیشب مثل شما به سرم اومد یادم رفته بود ساعت2شب یادم افتاد سری انجام دادم نمیدونم باید از اول بخونم باز یا ادامشو بدم عمدی که نبوده خدا قبول میکنه
a_ramesh عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 553 همیشه نذوراتت رو بازه زمانی محدود نده و سختش نکنمثلا بگو ۴۰ تا میخونم حالا ممکنه وسطش هم یه روز نخونی خراب نمیشه چهلتیا حداقل ۴۰ روز رو از نماز صبح تا نماز صبح بعدی در نظر بگیر
mahi_shonam مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 471 منم دیشب مثل شما به سرم اومد یادم رفته بود ساعت2شب یادم افتاد سری انجام دادم نمیدونم باید از اول بخو ... ربطی به عمدی بودن نداره اخع .میگن حتما باید پشت سرهم باشه چهل روز . فاصله بیفته باید ازاول شروع کنی
sheida325 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 465 خیلییی ناراحتم ینی هرکی وسط چله یادش بره و چلش بهم بخوره یعنی صلاح نبوده حاجتش؟؟ نمیشه دوبار ... اگه روزای اخرشه حیف ادامه بده و صدقه کنار بزار
a_ramesh عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 553 خیلییی ناراحتم ینی هرکی وسط چله یادش بره و چلش بهم بخوره یعنی صلاح نبوده حاجتش؟؟ نمیشه دوبار ... چرا نمیشه مگه خدا محدوده ؟این ماییم که خدا رو محدود تصور میکنیم با مقررات ذهنیمون
sheida325 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 465 ربطی به عمدی بودن نداره اخع . میگن حتما باید پشت سرهم باشه چهل روز . فاصله بیفته باید ازاول شروع کن ... من دوازده روز ذکر برداشتم اخرشه ادامه میدم بعدا دوباره برمیدارم دوازده روز دیگه انشالله حاجت روا شی
mahi_shonam مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 471 من دوازده روز ذکر برداشتم اخرشه ادامه میدم بعدا دوباره برمیدارم دوازده روز دیگه انشالله حاجت ... ممنونم عزیزم . شما هم انشالله حاجت رواشی
mahi_shonam مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 471 چرا نمیشه مگه خدا محدوده ؟ این ماییم که خدا رو محدود تصور میکنیم با مقررات ذهنیمون اخه بالاخره حتما یه چیزی هست ک میگن تا چهل روز پشت سرهم روزی یکبار😞
a_ramesh عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 553 اخه بالاخره حتما یه چیزی هست ک میگن تا چهل روز پشت سرهم روزی یکبار😞 اینکه صد در صد هست عدد ۴۰ از شب معراج پیامبر(ص) و فکر میکنم حصرت موسی هم گرفته شدهمنظورم ابن بود باز میتونی یه چهله دیگه برداری