2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست
چی بگم آبجی  تعجب می‌کنم چرا اینقدر بعضیا بی احساس و سنگدل ن  رحم و مروت تو جیبشون پیدا ...

خیر سرش روشنفکره و یکی از آ دم های مشهور شهرش هست 

به خاطر آ بجی های عزیزم نمیشه چیزی بگم و گرنه ازش متنفرم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیر سرش روشنفکره و یکی از آ دم های مشهور شهرش هست  به خاطر آ بجی های عزیزم نمیشه چیزی بگم و گر ...

بچه های مادرت با پدرشون بزرگ شدن؟؟؟

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
اوایل تا دوماه نزاشت ببینم بچرو که مجبوربشم مهریه مو ببخشم  تااینکه یه تومن دادگاه جریمش کرد .ب ...

عجب آدم هفت خطی. 

نگران نباش تقاص همه اینکارو پس میده. ولی با یه وکیل یا مشاور مشورت کن. به نظرم هر جور که کمتر به بچت فشار بیاد سعی کن ببینیش حتی شده ببریش هفته ای یکی دو ساعت پارک و باهاش باشی. اینجوری خودتم کمتر اذیت میشی

خدااااااایا خودت به داد دلم برسم .دلتنگ پسرمم .ارزوی یکبار دیگه بعل کردنشودارم .تاصبح کنارم بخوابه .هی بیدارشم پتو رو روش بندازم که سرما نخوره.نصف شب بیدارش کنم برا جیشش.خدایا برای تو که کاری نداره

عجب آدم هفت خطی.  نگران نباش تقاص همه اینکارو پس میده. ولی با یه وکیل یا مشاور مشورت کن. به نظ ...

والا خود قاصی میگه توکه میخای طلاق بگیری دیگه برو دنبال زندگیت یاهم که کلا بچه روبردار راهی نداره

عجب آدم هفت خطی.  نگران نباش تقاص همه اینکارو پس میده. ولی با یه وکیل یا مشاور مشورت کن. به نظ ...

قاصی حکم داده ماهی 3روز بچه بامن باشه ولی همون سه روزم جرات ندارم بچمو ببینم.انقدر که فشار اوردن روم 

انشاءالله خدا حاجت دلتو میده. انشاءالله دلت شاد میشه . 

خییلی ممنون انشاالله .برام دعا کنید لطفا...محتاج دعای همگی هستم

قاصی حکم داده ماهی 3روز بچه بامن باشه ولی همون سه روزم جرات ندارم بچمو ببینم.انقدر که فشار اوردن روم ...

به جای اینکه بچتو نبینی دنبال یه راه باش که ببینیش اما اون نتونه اذیتت کنه. از وکیل خوب بپرس راهنماییت میکنه. تو هم تهدیدش کن اگر این کارارو انجام بدی ازت شکایت میکنم. 

به جای اینکه بچتو نبینی دنبال یه راه باش که ببینیش اما اون نتونه اذیتت کنه. از وکیل خوب بپرس راهنمای ...

اره تصمیم گرفته بودم بچع رونبینم ولی دارم کم میارم.باید برم دنبال راه وچاهش 

بچه های مادرت با پدرشون بزرگ شدن؟؟؟

بله عزیزم 

دو تا خواهر دارم وقتی ازدواج کردند اونقدر گشتند تا مادرم رو پیدا کردند و پنهانی از پدرشون با مادرم و ما ارتباط برقرار کردند 

پارسال مادرم فوت کرد باور می کنی خواهر هام پنهانی و تو تنهایی برای مادرم عزاداری کردند؟ حتی مجبور شدند پروفایل هاشون رو از پدرشون قایم کنند چون پدرشون از بس مستبد و متکبره نمی خواد دختر 60سالشه حق انتخاب داشته باشه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند