2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه که شما مردا خیلی با ادبید کلا با فحش حرف میزنید

ادب تابع جنسیت نیست.

خانواده ای که توان تربیت دختر مودب رو داشته باشه، توان تربیت پسر مودب هم داره.

اون برای خانواده های کم برخوردار فکری هست که پسرها رو رها می کنند به حال خود تا هر حرف زننده ای بزنند و ادب رو مسأله زنانه می دانند!

ادب تابع جنسیت نیست. خانواده ای که توان تربیت دختر مودب رو داشته باشه، توان تربیت پسر مودب هم داره. ...

مهم چیزیه که تو واقعیت وجود داره که اکثر پسرا و مردا

بی ادب هستن و راحت فحش میدن

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
مهم چیزیه که تو واقعیت وجود داره که اکثر پسرا و مردا  بی ادب هستن و راحت فحش میدن

شما من رو مورد خطاب قرار دارند.

من نماینده ی جامعه ی مردان نیستم.

خودم حرف بد نمی‌زنم، کسی هم بی ادبی کنه و مجالی باشه واکنش نشون می دم تا در حد خودم جلوی عادی سازی هرزه گویی و بی حیایی در گفتار رو گرفته باشم‌.

پدر و مادرتون خراب کاری بزرگ‌تری رقم زدند!  البته در تربیت و ادب آموزی تون!

شوخی رو متوحه نمیشی؟؟؟؟؟ تو میگی خاک تو سر دقیقا همین معنا رو میده؟؟؟؟ اول یاد بگیر زود قضاوت نکنی

شما من رو مورد خطاب قرار دارند.  من نماینده ی جامعه ی مردان نیستم. خودم حرف بد نمی‌زنم، کسی ه ...

هرزه و بی حیا؟؟؟؟؟؟؟؟ این فحش نیست ؟؟؟؟؟؟؟ حالت خوبه؟

شما من رو مورد خطاب قرار دارند.  من نماینده ی جامعه ی مردان نیستم. خودم حرف بد نمی‌زنم، کسی ه ...

فقط به خانما میگید 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
شوخی رو متوحه نمیشی؟؟؟؟؟ تو میگی خاک تو سر دقیقا همین معنا رو میده؟؟؟؟ اول یاد بگیر زود قضاوت نکنی

اینا خودشون بدترن پسرا با فحش حرف میزنن

تو رو ولی درست تربیت کردن که تو سایت بارداری میچرخی🥴😂

والا ۱۰ سال پیش وقتی درس تنظیم خانواده رو می گذرونم بنا به رویکردی که تو تحصیل دانشگاهی داشتم ۵_۶ تا کتاب جامع مطالعه کردم و فکر کنم از اکثریت کاربران این جا آگاهی بیشتری در موارد مرتبط به بهداشت زناشویی و... داشته باشم وذره ای انگیزه وجود نداره که بخوام بیام مشکلات بارداری و ... رو ببینم. 

اگر نی نی سایت سر می زنم و کاربری داشتم از چندین  سال قبل به خاطر مطرح شدن موضوعات اجتماعی، اخلاقی و...متنوع هست ولاغیر. 

حالا چون شما به نیت امدادرسانی به زنهای باردار سایت رو دنبال می کنید دلیل نداره همه همینطور باشند!