2777
2789
عنوان

حموم کردن با..

2723 بازدید | 21 پست

دوستان من دیروز پیرسینگ بینی انجام دادم میخواسم بپرسم کی میشه حموم رف و کی میشه ب صورتم صابون بزنم و اینکه وقتی برم حموم پیرسینگ باید سرجاش بمونه؟ ممنون از جوابتون ودر اخر کسایی ک مخاافه پیرسینگن نظر ندن ممنون💋😍

تجربه گُرگت میکنه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوخ ب نتیجه نمیرسم تو نی نی سایت:||

دقیقا چون ی سری دلقک و بچه مدرسه ایی ریختن تو سایت

من نمیدونستم وگرنه حتما میگفتم عزیزم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
مخالف مگه میشه من عاشقشم اگه خان داداشم میزاشت بینیمم میکردم ولی نزاشت

🤣🤣😂دقیقا داداش منم

ولی نافو مبیزنم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
هیچوخ ب نتیجه نمیرسم تو نی نی سایت:||

من انجام دادم 

حمام هم رفتم مشکلی نداشت 

فقط میگن تا ۳ روز نباید آب بخوره بهش ک مرطوب نشه عفونت کنه 

اگه حمامت ظروریه برو و پماد تتراسایکلین بزن بهش ک عفونت نکنه 

دقیقا چون ی سری دلقک و بچه مدرسه ایی ریختن تو سایت من نمیدونستم وگرنه حتما میگفتم عزیزم

هرچقدم تو گوگل سرچ میکنم وقتووقت راجبه عوارضشه خاکبسر الان ب پیرسینگ کارم پی ام دادم اگه جوابمو بده تکلیفمو بدونم میخوام شنبه برم مسافرت نمیتونم با سرو وضع کثیف برم موهامم زود ب زود چرب میشه (خوشگلی دردسر داره واقن)😂

من تجربیاتم رو از سوراخ کردن گوش میگم:

حداقل یک هفته ده روز بهش آب نزن. بزار چرک و عفونتش بخوابه. میری حموم با یه چیزی بپوشونش که آب بهش نخوره. شامپو هم نزن یا یه شامپوی بدون بو بزن. درش نیار ولی هر روز حداقل یه بار کمی تکونش بده میله رو عقب و جلو کن و با یه پنبه بهش الکل بزن که ضد عفونی بشه.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
من گوشمو زده بودم گف ۲۴ ساعت فک کنم بینی ام همینه

ب منم گف بیستو چهار ساعت اب نخوره ولی من از محلوله اب نمک استفاده میکنم مدام از عفونت جلوگیری کنه