2821
2789
عنوان

یه لحظه میایین💔

276 بازدید | 10 پست

برای کارت بانک رسالت ثبت نام اینترنتی انجام دادم....از قسمتی که باید ویدیوی سلفی بگیری و یه جمله رو بلند بگی دیگه جلوتر نمیره ، میزنع فیلد باید پر شود 

کسی می‌دونه باید چیکار کرد؟ از صبحه برای بار هزارم دارم فرم رو پر میکنم...به همین قسمت که میرسه جلوتر نمیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیداری  مث دیشب چرتو پرت بگیم حوصلم ریدع

😁😁😁با کلهههه فقط کجا

وات تل اینستا فعالیت داری؟

راستی تاپیک ترکید؟ 

من تازه کشف کردم چرا اینجوریه🤣 فهمیدم چجوری درست میشه نوکش 🤣🤣🤣🤣🤣 میخواستم به کیا هم بگم

بانک رسالت چیه؟بلو بگیر خیلی خوبه

بانک رسالت رو برای یکی دیگه داشتم ثبت نام میکردم

بلو بانک چیه؟ درموردش شنیدم ولی اینکه چه فرقی داره و شرایط کارت مشکیش چیه نمیدونم

مامان منم دهنش سرویس شد تا گرفت هی زر میزد که این کارو بکن اون کارو بکن 

عزیزم شما فردا تو ختم 60تا یاسین هدیه به حمزه اسمتون رو تو لیست نوشتم و سهم شما فقط یدونه هستش و از اذان صبح تا یک ساعت قبل غروب افتاب فرصت دارین بخونید انشالله حاجت روا شین  یادتون نره چون اسمتون تو لیست رفته وگرنه تعداد کم میشه ختم خراب میشه 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
وای نگو صد بار تک تک مراحلشو از اول رفتم😑ساییده شدممممم

سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست لطفا برا هم گروهیا دعا کن منم همینجور انشااله حاجت روا شی

😁😁😁با کلهههه فقط کجا وات تل اینستا فعالیت داری؟ راستی تاپیک ترکید؟  من تازه کشف کردم چرا ...

سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست لطفا برا هم گروهیا دعا کن منم همینجور انشااله حاجت روا شی