2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با کودک سه ساله لوس

194 بازدید | 5 پست

سلام مامانا یه دختر سه سال و دو ماهه دارم که خیلی لوسه .خیلی سعی کردم لوس نباشه قاطع باشم ولی بازم لوسه نمی دونم چیکار کنم دیگه .حرف حرف خودشه .چه رفتاری باید داشته باشم چون سنشم کمه رفتار باهاش سخته.میخوام از همین الان جلوی این رفتارشو بگیرم.

سه سالگی اوج لجبازی کودک هست .. میخواد اثبات کنه فرد مستقلی هست و وجود داره .. به نظر میرسه مادر سخت گیری هستی .. این یه مرحله گذار هست و میگذره .. بهترین برخورد رفتار درست شما( لجبازی نکردن) و صبوری شماست 

اتفاقا باید توی این سن بزاری پادشاهی کنه تا اغنا شه وگرنه حس سرخوردگی تا همیشه باهاش میمونه البته منظورم این نیس که همه چی براش بخری اما تو خونه بهش امر و نهی زیاد نکن  بزار هر کار میخواد بکنه

هر چه در جستن آنی، آنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالگی اوج لجبازی کودک هست .. میخواد اثبات کنه فرد مستقلی هست و وجود داره .. به نظر میرسه مادر سخت ...

نه مادر سختگیری نیستم زیاد باهاش بازی می کنم هم من هم باباش ولی خب لوسه ترسم اینه بزرگ بشه روش بمونه.احساس می کنم نسبت به هم سن و سالاش لوس تره.می خوان باهاش رفتار درستی داشته باشم .

اتفاقا باید توی این سن بزاری پادشاهی کنه تا اغنا شه وگرنه حس سرخوردگی تا همیشه باهاش میمونه البته من ...

الان همینجوره هر کار میخواد می کنه البته تو خونه.مهمونی که زیاد سعی می کنم نرم تا بزرگتر بشه 

2790
2778
2791
2779
2792