2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم 🙊

300 بازدید | 28 پست

من مجردم تا حالا هیچکی تو زندگیم نبوده و فعلا نیست چون اخلاق خشک و جدی دارم در عوض هم شیک پوشم هم قیافم گول زنندست همه فک میکنن چندتا رل دارم 😂😂 راستش تصمیم گرفتم یکم دختروونه بشم ولی اصلا ناز کردن و عشوه بلد نیستم حتی نمیدونم به یکی نخ بدم شاید باورتون نشه حتی اگه یکی بهم ابراز علاقه کنه یا قصد رابطه یا دوستی با منو داشته باشه اصلا نمیفهمم😑😑😑یکی دوبار تو موقعیت مختلف پیش اومد که برا من بود منم کلا نفهمیدم گفتم به دوستم شماره ش رو یادداشت کن کاری داشتیم بهش بگیم که دوستم باهاشون دوست شد 😑😑😑😂😂😂😂 مشکل من از پایه نابوده 😂 من همیشه به خودم میرسم اصلا اهل میکاپ نبودم ولی جدیدا بعضی جاهای خاص میکاپ میکنم قبلنا فقط عروسی اونم خیلی خیلی لایت جوری که تغییر زیادی نکنم فیلر زیرچشم زدم از این رو به اون رو شدم بوتاکس کردم ناخنام همیشه مرتبه موافق همیشه ژلیش نیستم و در اخر بگم انقد خشک و جدیم که دوستام محدودا ولی الان چندماهه اون دوستام از دست دادم لطفا راهنماییم کنید 😘

خودت باش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعیتو بکن ت میتونی😂

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
چند سالته  ولی به نظرم تمرین کنی عشوه وفلان اصلا قشنگ نیتس  خودت باش هرجور که هستی جذاب ...

۲۴ سالمه اره کلا سبک زندگیم خیلی نچراله من مشکلم با جدی بودن بیش از حدمه خیلی رکم 🙊

از چه لحاظ؟

ازهمه لحاظ،خودت باش و خودتو دوست داشته باش براتم مهم نباشه کی خوشش میاد کی خوشش نمیاد

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃