2777
2789
عنوان

لکه های شیرقهوه پوست کودک؟

247 بازدید | 11 پست

سلام دختر۱۹ماهه ام از تولد روی پاش یک لکه دوسانتی ویدویی تا یک سانتی داشت و چندین تاریخ ریز نصفه عدس.اوایل فک میکردم طبیعیه خاله بعدن فهمیدم‌میتونه خطرناک باشه تونت سرچ‌کردم دارم‌میمیرم  کسی بوده بچش اینجوری باشه ونوروفیبروماتورز نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نوزاد منم بدنش پر لک شده هرروز اضافه میشه توروخدا بگو مال شما چی شد خواهش میکنم جوابم بده ...

چندتا داره ؟دکتر به من گفت اگه نوروباشه تشنجم میاره.اصلن گیریم نوروباشه اکثررررن درحد لک میمونه من خودم تازه فهمیم خودمم لک وکک دارم تازه یه کمم پهلوامم کجه  توکلم به خداست که درحدهمین لک بمونه وثابت شه دکتراطفال خوب بردم گفت خیلی بچها میان پیشش پراز لک وکک ومک ولی کاملن سالمن ورشدشون خوبه

سلام عزیزم نوزاد منم بدنش پر لک شده هرروز اضافه میشه توروخدا بگو مال شما چی شد خواهش میکنم جوابم بده ...

من که بیخیال شدم چشم پزشکیم بردم سالم بود یلدگیری وهمه چیش خوبه تعدادکمی پیشرفت میکنه بیماریشون نگران نباش من سراین قضیه دق میکردم ویواس شده بودم هرروزعکس مینداختم بدنش چک میکردم یاداشت میکردم گریه میکردم حسرت میخوردم تااینکه دکتراطفالش گفت برو دکتراعصاب خودت مریضی که عیب روی این دسته گل میزاری

رفتم دکترگفت دچاروسواس فکری شدی دارودادبهترشدم الانم دارومیخورم گاهی بهش فکرمیکنم ولی دلم روشنه که هیچ نیس پرنسسم سالمه 

رفتم دکترگفت دچاروسواس فکری شدی دارودادبهترشدم الانم دارومیخورم گاهی بهش فکرمیکنم ولی دلم روشنه که ه ...

عزیزم منم مثل شما داغون شدم ...

ی روز میگم دیگه بهش فکر نمیکنم چک نمیکنم بدنشو 

روز بد دوباره دیونه میشم 

نمیدونم چیکار کنم 

دل دکتر بردن هم ندارم 

فقط ی بار دکتر اطفال بردم