2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تودانشگاه ما12مشروطیه

جمع نمرات هم تقسیم برتعدادوواحدهامیشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ینی مثلا کسی که ۲۰ واحد برداشته نمرات درسا رو و می‌نويسن تقسیم بر ۲۰ میکنن ؟ 

بله درست همینطوری

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بعد جمع نمرات و تقسیم بر تعداد کمتر از ۱۲ باشه مشروطی اره ؟ 

نه نمرات درسات زیر18باشه یادرسای افتاده داشته باشی بعدهمشون جمع کنندتقسیم برتعدادواحداکنندبشه12اونوقت مشروطی

من برای دانشگاه خودمون12مشروطیه

شایددانشگاه های  دولتی دیگه14باشه

عکس و نگا میکنی ببینی درسته 😅

نه اینطورکه مامیریم حساب نمی کنندکه کامپیوترداره خودشون محاسبه می کنندمانمیدونیم وممکنه دچارخطاباشه محاسبمون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز