2777
2789
عنوان

تجربه کراتین😄

371 بازدید | 13 پست

میخوام از تجربه کراتینتون بگین و حتما بگین که فقط صافی بود یا احیا چون فرق میکنن و اینکه بعده رفتنه کراتین موهاتون چطور شد؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
خوب
12
63%
بد
7
36%

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خیلی راجبش تحقیق کردم کراتین فقط صاف میکنه 

بستگی به مواد و مهارت ارایشگرت داره

اگه هردوش عالی باشه تا یک سال بیشترم رو موهات میمونه البته ۵۰ درصد ایناس ۵۰ درصد بستگی به نگه داری خودت داره 

از شامپو مناسب اسنفاده کنی موهات بلافاصله بعد حمون سشوار بکشی 

اگه شنا میری از کلا استفاده کنی دکلره نکنی و اینجور چیزا 

ولی همون مواد خوب و مهارت ارایشگر خیلی مهم گول جاهای ارزون و نخور چون اصلا مفید واقع نمیشه 

بوتاکس هم صافی داره هم احیا 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من خیلی راجبش تحقیق کردم کراتین فقط صاف میکنه  بستگی به مواد و مهارت ارایشگرت داره اگه هردوش ...

کراتین فقط صاف‌میکنه؟‌احیا چی؟ من دوس دارم تقویت بشن ولی نمیخوام پفش بره و صاف بشع چون حجمش کم میشه 

من خیلی راجبش تحقیق کردم کراتین فقط صاف میکنه  بستگی به مواد و مهارت ارایشگرت داره اگه هردوش ...

اره اما حس میکنم موهام داره میسوزه بابته سشوار نمیدونم شایدم ربطی ب کراتینو اینا نداره قبلشم خیلی خشک بود میخوام روغن بخرم بزنم،راجب جایی ک کراتینم کردم واقعا جایه خوبی بود ارزونم نبود ک خیالم کامل راحت باشه اما باز راضی نیستم از موهام

کراتین فقط صاف‌میکنه؟‌احیا چی؟ من دوس دارم تقویت بشن ولی نمیخوام پفش بره و صاف بشع چون حجمش کم میشه& ...

فقط صلف میکنه 

برا احیا بوتاکس خوبه ۷۰ ۸۰ درصد احیا داره ۵۰ درصد صافی البته  کم و زیادی درصداش بستگی به مواد داره

ولی همشون مفش و میخوابونن به جز فکر کنم خاویار تراپی این و دقیق نمیدونم یکی دوتاش فقط احیا میکنه صافی نداره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
کراتین فقط صاف‌میکنه؟‌احیا چی؟ من دوس دارم تقویت بشن ولی نمیخوام پفش بره و صاف بشع چون حجمش کم میشه& ...

تو برات پروتئین خیلی عالیه کلی مقویه برایه مو من اگه موهام پف دارو فر نبود حتما میرفتم پروتئین ک کاملا احیا باشه🥲زیادم صاف نمیکنه بیشتر درمان میکنه،به کراتین کار بگی خودش بهت میگه اما یجایه خوب برو ک کلی خدمات داشته باشه 

حالا فقط همین ک گفتم نیست کلی اسم دارن 

ممکنه یکی باشه فقط کراتین بلد باشه الکی بگه همونه،حلاصه جایه خوب برو

عزیزم کراتین فقط صافی داره اگه میخوای موهات احیا بشه یا باید بوتاکس انجام بدی یا پروتین تراپی 

در کلا بنظر من خیلی خوبه انجام دادنش حتما برو دیگه راحت میشی 

من که خیلی راضیم از کراتین موهام